Oy CC-Company Teknokemia Ltd. – Pesuaineet teollisuuteen ja ammattikeittiöihin

pesuaineet teollisuuteen ja ammattikeittiöihin

Pesuaineet teollisuuteen ja ammattikeittiöihin tarpeidesi mukaan – Pyydä tarjous!

Tärkeimmät päämäärämme ovat aina olleet kotimaisuus, täydellinen palvelu, työskentelymukavuus, ympäristövastuullisuus ja loistava asiakastyytyväisyys. Tässä olemme onnistuneet täyttämään asiakkaiden tarpeet erinomaisesti. Valikoimastamme löydät kaikki tarvittavat pesuaineet teollisuuteen ja ammattikeittiöihin. Palvelumme kattaa myös tarvittaessa pesuaineannostelijoiden asennukset, teollisuuskemiaalien käyttökoulutukset sekä säätötyöt. Pyrimme tunnistamaan asiakkaidemme tarpeet kattavasti ja huomioimme asiakkaamme erilaiset lähtökohdat parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Henkilökunnallamme on erittäin pitkä kokemus eri teollisuus- ja ravintolamaailman työtehtävistä. Pyydä tarjous meiltä tai ota rohkeasti yhteyttä!

Verkkosivumme uudistuivat – Mikä muuttui?

Ensimmäisenä uudistimme verkkosivujemme ulkoasua sekä paransimme käytettävyyttä. Nyt voit helpommin kuin koskaan ottaa yhteyttä, sopia tapaamisen tai pyytää tarjouksen verkkosivujemme kautta ja löydämme sinulle sopivat pesuaineet teollisuuteen ja ammattikeittiöihin. Mikäli muita kysymyksiä herää, voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen etusivun tai yhteystiedot -sivun kautta. Luemme aktiivisesti sähköpostiamme sekä vastaamme puheluihisi, mikäli yhteydenotto lomakkeiden kautta ei sovi sinulle. Voit katsoa alueelliset edustajasi ota yhteyttä -sivun kautta ja soittaan heille suoraan, mikäli et halua käyttää lomakkeita tai sähköpostia yhteydenottotapana. Löydät myös suosituimmat pesuaineet teollisuuteen ja ammattikeittiöihin etusivulta löytyvästä tuotekarusellista.

Katso teollisuustuotteemme >>tästä<<

Katso ammattikeittiöiden tuotteet >>tästä<<

Pesuaineet teollisuuteen ja ammattikeittiöihin – Pyydä tarjous!

Helpompaa kuin koskaan!

Voit selata tuotevalikoimaamme kätevästi sivuilta löytyvistä valikoista ”Tuotteet”. Nämä valikot ovat jaettu osioihin kiinteistö / teollisuus ja keittiö / hygienia. Mikäli et halua selata tuotteita kategorioiden mukaan, voit käyttää etusivulta tai tuotesivuilta löytyvää hakua sopivilla hakusanoilla. Kun löydät sinua kiinnostavat pesuaineet teollisuuteen ja ammattikeittiöihin, voit lisätä ne helposti toivelistalle painamalla tuotteen kohdalla ”lisää toivelistalle”. Näin kiinnostavat tuotteet pysyvät helposti muistissa sivujen selauksen yhteydessä sekä sen jälkeen välimuistin ansiosta.

Tuotteita katsomalla löydätte myös kätevästi ja kattavasti laajemmat tuote-esitteet käyttöohjeineen sekä käyttöturvatiedotteet, mikäli niille on toiminnassanne tarvetta.

Markkinoilla tuotteita on tietysti saatavilla lukematon määrä ja löydämme varmasti tarpeisiisi sopivat pesuaineet teollisuuteen ja ammattikeittiöihin, joten mikäli et löydä etsimääsi verkkosivuiltamme, voit ottaa yhteyttä meihin erilaisin keinoin painamalla >>tästä<<.

pesuaineet teollisuuteen ja ammattikeittiöihin

Vaikka Oy CC-Company Teknokemia Ltd:n toiminta on keskittynyt ainoastaan tarjoamaan pesuaineet teollisuuteen ja ammattikeittiöihin sekä muihin tarvikkeisiin, sisaryhtiömme VP-Service Oy (Resthot Finland) toimittaa maan parhaan ja kattavimman valikoiman ravintolalaitteita. Resthot Finland maahantuo ja myy Euroopan johtavia ravintolalaitebrändejä. Myös kattavat suunnittelu- ja asennustyöt sisältyvät palveluun. Voit tutusta lisää Resthot Finlandin toimintaan alla olevista linkeistä:

Reshot Finland – Mitä me teemme?

Resthot Finland – Tuotteet

Mikä muu parantui?

Lisäksi muokkasimme etusivun rakennetta, jotta kaikki mahdollisten asioiden löytäminen kävisi helposti. Etusivulta on mahdollisuus siirtyä suoraan kiinteistö / teollisuus- tai keittiö / hygienia -sivuille tai voit käyttää myös kattavaa tuotehakuamme. Voit ladata myös lyhyet tuote-esitteet PDF-muotoisena käyttöösi molemmilta osastoilta. Tuotekuvasto sisältää kattavan tarjonnan yleisimmistä tuotteista, mutta voit tarvittaessa kysyä lisää muusta tuotevalikoimasta. Pyrimme toimimaan sähköisin keinoin luontoa säästäen, koska tavoitteenamme on huolehtia huomispäivän Suomesta parhaan kykymme mukaan.

Yritys -sivulta pääset kiinni kaikkeen tarpeelliseen, mitä haluat meistä tietää. Tuotekehitys -sivulta löydät mm. tietoa kokemuksestamme ja tavastamme toimia markkinoilla itsenäisesti kehittäen tuotteita koko ajan enemmän parempaan suuntaan. Lopputuotteen pyrkimyksenä on helpottaa ja nopeuttaa asiakkaan tuotantoprosesseja sekä ehkäistä ongelmatilanteet ennen niiden syntymistä. Yritys -sivultamme löydät myös verkkolaskutustietomme sekä voit jättää meille lomakkeen avulla avoimen työhakemuksen. Täytät vain tietosi ja kerrot, mistä työtehtävästä olisit kiinnostunut, niin otamme hakemuksesi käsittelyyn ja palaamme asiaan. Tarvitsemme jatkuvasti ammattitaitoista henkilökuntaa kasvumme tueksi.

Sivuston toteutuksesta vastasi Superneva

Ympäristövastuullisuus – Tavoitteenamme pitää huolta huomispäivän Suomesta

Vaikka olemme segmenttimme ovat pesuaineet teollisuuteen ja ammattikeittiöihin, pyrimme omalla toiminnallamme pitämään huolta myös ympäristövastuullisuudesta omalta osaltamme. Pyrimme löytämään joka päivä ympäristöä vähemmän kuormittavia ratkaisuja ja tästä syystä tuotekehityksemme tekee runsaasti töitä tuotteidemme parantamiseksi myös tässä mielessä. Iso osa tuotevalikoimaamme kuuluukin BB 7750 standardin piiriin ja täyttää tämän ympäristökriteerin. Lähetyksissämme käytämme ainoastaan kierrätettävää pahvia, kun tuotteet on niihin pakattavissa. Lisäksi käytämme niin ohutseinäisiä muovituotteita ja kannuja kuin mahdollista muovijätteen vähentämiseksi. Kaikki palautuskelvoton pakkausmateriaali hyödynnetään parhaamme mukaan jatkokäyttöä varten. Tästä esimerkkinä toimii kuuluminen Suomen Pakkauskierrätykseen (RINKI). Pyrimme myös keskittymään raaka-aineidemme biohajoavuuteen valmistuksessamme sekä kehittämään elintarvikehyväksyttyjä tuotteitamme (H1) entistäkin enemmän ja laajemmin.

Tulemme panostamaan voimakkaasti ympäristövastuullisuuteen myös tulevaisuudessa!

Historiaa yrityksestämme

Oy CC-Company Teknokemia Ltd. on 1991 perustettu omavarainen ja täyden luottoluokituksen omaava perheyritys, jonka perustana ovat aina olleet kotimaisuus, omavalmisteisuus sekä kyky olla mahtava työpaikka työntekijöilleen. Yritykset juontavat juurensa kolmen ystävän ideaan ja siitä kehittyi kotimainen yhtiö, joka valmistaa pesuaineet teollisuuteen ja ammattikeittiöihin. Yrityksemme ovat kehittyneet vuosien varrella yhä parempaan suuntaan ja olemme kyenneet uusiutumaan niin työpaikkana kuin yrityksenäkin. Kuulumme myös Luotettava Kumppani -rekisteriin omaamme täyden AAA-luottoluokituksen. Pitkään tehdyn pohjatyön ansiosta toimimme muiden ammattilaisten apuna arjen työtehtävissä ja valikoimastamme löydätte kaikki tarvittavat pesuaineet teollisuuteen ja ammattikeittiöihin.

Miten prosessi kanssamme etenee?

Oletko kyllästynyt jatkuvaan kilpailutukseen ja asioiden selvittämiseen? Kanssasi yhteistyössä katsomme oikea puhdistusaineet teollisuuteen ja ammattikeittiöihin juuri sinulle toimialasi mukaan. Prosessi alkaa siitä, että kartoitamme tarpeesi ja toimialasi mahdollisimman syvällisesti. Tämän jälkeen keskitymme olemassa olevien ongelmakohtien ratkaisemiseen. Kun nämä seikat ovat selvillä, keskitymme tuotevalikoimaan, joka räätälöidään juuri sinulle. Kykenemme tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat markkinoilla ja palvelu on myös henkilökohtaisempaa. Sinulla on oma henkilökohtainen myyjähenkilösi, jonka kautta voit esittää teksinisiä kysymyksiä, tehdä tilauksia tai muuten vaan parantaa maailmaa. Myös osaava asiakaspalvelumme auttaa sinua arkisin klo 8:00 – 16:00.

Mikäli missään vaiheessa prosessia koet, että eteneminen tapahtuu liian nopeasti, siitä ei tarvitse kuin sanoa. Myyjähenkilöillämme on keskimäärin 20 vuoden kokemus asiakaspalvelutyöstä, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva ratkaisu edetä juuri sinun tarpeidesi mukaan. Löydät kattavasti tietoa uusituilta nettisivuiltamme ja lisätietoa saat kysymällä. Ota yhteyttä ja katsomme juuri sinulle sopivat pesuaineet teollisuuteen ja ammattikeittöihin!

contact us