Konetiski

Kiinteistö / Teollisuus

Pesuaineet

transitient OK

Clobe Citrox pesuaine

Lähes kaikkea likaa poistava puhdistusaine. Eläinrasva, kasvirasva, hiiltynyt öljy, piki, öljy, tiivistejäämät, terva, pihka, jarrupöly, hartsi, tiesuola, painoväri, kumijäljet, bitumi, huulipuna, parafiini... Kaikki irtoaa. Käyttökohteita raskaista laitteista teollisuuteen, ajoneuvohuoltoon, kiinteistöihin yms.

transitient OK

Clobe Mega Clean tehopuhdistusaine

Vesipohjainen erittäin voimakas ja täysin hajuton pesuaine vaativimpaan ammattikäyttöön. Mega Cleanilla voi poistaa helposti rasvan, öljyn, vahan, noen yms. hankalasti pestävät epäpuhtaudet. Sopii vaahdotettavaksi, painepesuun ja liotuskäyttöön. Irrottaa pihkaa sahanteristä yms.

transitient OK

Thunder rasvanpoistoaine

Vesipohjainen, tehokas rasvanpoistoaine. Se poistaa helposti painovärin, rasvat, öljyt, lietteen, noen ja muut pinttyneet epäpuhtaudet. Hajuton Thunder on miellyttävä ja turvallinen käyttää. Se voidaan huuhtoa suoraan viemäriin.

transitient OK

CC-Savuvek savuvahinkojen saneerausaine

Tulipalon jälkeisen savunhajun poistoon tarkoitettu CC-Savuvek hajottaa hajua aiheuttavat pienhiukkaset neutraloiden hajun nopeasti ja tehokkaasti. Käytössä aineen on havaittu toimivan erinomaisesti myös muunlaisessa vaikean hajun postamisessa, kuten esim. mädäntyneen lihan yms. orgaanisen aineen jättämän hajun neutraloinnissa.

transitient OK

Moniteho Limo lievästi emäksinen limoneenipuhdistusneste

Materiaali- ja käyttäjäystävällinen tehopuhdistusneste. Tuote sisältää tehokkaasti rasvaa ja erilaisia tahroja irrottavaa sitruspohjaista d-Limoneenia. Aine sopii hyvin kohteisiin, missä puhdistusaineen on irrotettava monenlaista likaa, esim. koulut, ravintolat, liikuntatilat, käytävä- ja eteistilat yms. Erinomainen myös peruspuhdistusaineena rakennussiivouksessa, yhdistelmäkoneissa jne.

transitient OK

CC-Dulo

Yleiskäyttöinen vettä kestäville pinnoille sopiva raikkaan tuoksun jättävä puhdistusaine. Sopii hyvin kodin siivoamiseen, saunanpesuaineeksi, saniteettitiloihin yms.

transitient OK

CC-DRY WASH huuhteluvapaa lattianpesuaine

Nopea, helppo, tehokas lattianpesuaine, joka sopii kaikille vettä kestäville pinnoille. Irrottaa rasvaa, korkojen jälkiä yms. päivittäistä likaa. Ei edellytä pinnan huuhtelua pesun jälkeen, kuivaus lastalla riittää.

transitient OK

Prima vahanpoistoaine

Vesipohjainen huipputehokas pesuaine vaativaan ammattikäyttöön. Sillä voi poistaa helposti rasvan, öljyn, vahan, noen yms. hankalasti pestävät epäpuhtaudet.

transitient OK

CC-Ecoteho

Erittäin voimakas puhdistusaine kohteisiin, joissa aineelta vaaditaan paljon. Aine on kehitetty mahdollisimman monipuoliseksi ja tehokkaaksi puhdistajaksi, joka sopii useimpien ammattipuhdistuksessa kohdattavien kohteiden puhdistamiseen käsi- tai konetyömenetelmillä.

transitient OK

CC-Menthol hajunpoistopesuaine

Voimakkaasti mentolipeittohajustettu pesuaine. Erittäin tehokkaasti epämiellyttäviä hajuja poistava aine soveltuu jäteastioiden, sosiaalitilojen, käymälöiden, kuljetusajoneuvojen, jätehuoneiden yms. tilojen kevyeen pesuun ja hajunpoistoon.

transitient OK

CC-Sitrus peittohajuste

Sitrushajuste erilaisten epämiellyttävien hajujen poistoon vettä kestäviltä pinnoilta.

transitient OK

CC-707 vahva vesipohjainen teollisuuspesuaine

Erittäin voimakas vesiliukoinen puhdistusaine vaikeiden puhdistustehtävien hoitamiseen. Se korvaa useimmissa tapauksissa puhdistuskäyttöön tarkoitetut hiilivetyliuottimet. Tehonsa vuoksi CC-707 ei sovellu aroille materiaaleille eikä ole tarkoitettu yleispuhdistukseen.

transitient OK

CC-TOP teollisuuden tehopuhdistaja

CC-Top on ammatti- ja laitoskäyttöön suunniteltu vesipohjainen pesuaine. Tuote on tarkoitettu erityisesti vaikean lian poistoon käsityö- ja konemenetelmillä. Matalavaahtoinen aine sopii erittäin hyvin yhdistelmäkoneisiin. Pesun jälkeen pesuliuos on helppo huuhtoa pois puhdistetuilta pinnoilta.

transitient OK

CC-Megafoam vaahtopesuaine

Vaahtopesuaine ajoneuvopesuun. Muodostaa pysyvän, tehokkaasti likaa irrottavan vaahdon. Pitkä vaikutusaika auttaa poistamaan likaa pinnoilta ilman hankausta, neutraali aine (tiiviste pH 8) ei vahingoita vahapintaa. Kevyesti likaiset kohteet puhdistuvat pelkällä vaahdotuksella ja painepesulla, pinttynyt lika voi tarvita harjausta.

transitient OK

CC-Betoninpoisto

Orgaanisiin happoihin perustuva, pinta­materiaali­turvallinen, biohajoava betoninpoistoaine. Irrottaa sementtipohjaisia aineita, ruos­tetta, rasvaa, öljyä yms. Erinomainen myös ferro- ja alumiinsulfaatinpoistoaineena ja pellin peittauksessa. Geelimäinen aine tarttuu myös pystysuorille pinnoille.

transitient OK

CC-Baron tehokas pesuaine vaativaan puhdistukseen

CC-Baron on ammattilaisen valinta vaikean lian poistoon. Matalavaahtoinen aine soveltuu sekä käsi-, että konemenetelmillä tapahtuvaan puhdistukseen.

transitient OK

CC-Yleispesu lievästi emäksinen yleispuhdistusaine

Monikäyttöinen pesuaine kaikille vettä kestäville pinnoille. Se ei vahingoita pintamateriaaleja eikä vahapintoja. Tuote soveltuu keittiöissä lattioiden, seinien, kaappien ja työtasojen puhdistamiseen.

transitient OK

Thunder E rasvanpoistoaine

Thunder-E on vesipohjainen, tehokas puhdistusaine elintarviketeollisuuteen ja elintarvikkeiden alkutuottajakäyttöön. Aine irrottaa rasvan ja muun hankalasti poistettavan lian nopeasti ja tehokkaasti. Suositellaan käytettäväksi teurastamoiden, elintarvikekoneiden ja eläinsuojien puhdistamiseen, rasvanpoistoon ilmansuodattimista, ilmastointikanavista yms. kohteista. Pinttynyt lika irtoaa helposti suihkuttamalla pesuliuosta käsisumuttimella puhdistettavalle pinnalle ja pyyhkimällä.

transitient OK

CC-Hapan hapan puhdistus- ja pintakäsittelyaine

Nestemäinen erikoispuhdistusaine, jonka happo- ja tensidiyhdisteet puhdistavat vaikeimmankin lian ja epäpuhtaudet nopeasti ja helposti. Tuote sisältää myös vaahdonestoaineen, jonka ansiosta aineella työskentely on vaivatonta.

transitient OK

CC-Temax osienpesuaine

CC-Temax on vesipohjainen rasvanpoistoaine koneelliseen osienpesuun esim. Teijo-pesukoneissa tms. osienpesulaitteissa. Voimakas puhdistusaine irrottaa erittäin pienellä annostuksella (1 - 3,5%) vaikeankin rasvalian, karstan ja öljyn.

transitient OK

Strong Kalk järeä kalkinpoistoaine

Erikoisvoimakas kalkkia ja muita saostumia pesukoneista, kahvinkeittimistä, boilereista, sekoitussäiliöistä yms. poistava kalkinpoistoaine. Tuote irroittaa vesisäiliöihin, vastuksiin ja putkiin kertyneet saostumat nopeasti ja vähällä työllä. Aine on matalavaahtoinen ja lähes hajuton.

transitient OK

Profex Yleispuhdistaja

Vettä kestäville pinnoille sopiva helppokäyttöinen puhdistusaine, poistaa rasvalikaa, tahroja, sormenjälkiä yms. Profex Yleispuhdistajaa voi käyttää joko suihkuttamalla aine suoraan puhdistettavalle kohteelle tai kostuttamalla puhdistusliina aineella.

transitient OK

Clobe Hormi IV-kanavien puhdistusaine

Vesipohjainen, tehokas rasvanpoistoaine. Hajuton Clobe Hormi on miellyttävä ja turvallinen käyttää. Aineen voi huuhtoa suoraan viemäriin. Toimii viileässäkin.

transitient OK

CC-Telux osienpesuaine

Vesipohjainen, rasvanpoistoaine koneelliseen osienpesuun esim. Teijo-pesukoneissa tms. osienpesulaitteissa. Tuote soveltuu hyvin kohteisiin, joissa puhdistettavat kohteet eivät ole vaikeasti pinttyneitä, erittäin vaikeasti puhdistettaviin kohteisiin suositellaan CC-Temax -pesuainetta.

transitient OK

CC-Fire palojälkien puhdistusaine

Voimakas puhdistusaine erilaisten vettäkestävien pintojen puhdistamiseen. Aine irrottaa tehokkaasti nokea, karstaa yms. jälkiä, sopii hyvin mm. tulipalojen jälkien puhdistamiseen. Voidaan käyttää korkeapainepesureissa ja käsityömenetelmillä.

transitient OK

CC-Koffee Clean kahvinkeittimen puhdistusaine

Parhaan kahvin saa puhtaasta keittimestä. Veden kovuustekijät yms, joita keittimiin tarttuu käytössä heikentävät kahvin laatua. CC-Koffee Clean irrottaa sekä kalkkeutumat, että muut pinttymät keittimestä taaten

transitient OK

Profex Lasinpuhdistaja

Lasinpuhdistusaine, sopii kaikille lasipinnoille, kiiltäville muoveille yms. Haihtuva aine, ei jätä jäämiä puhdistetuille pinnoille.

transitient OK

Profex Rasvanpoisto

Tehokas puhdistusaine rasvan, öljyn ja pinttyneen lian poistoon. Erinomainen keittiöiden, ruoankäsittelytilojen ja teollisuustilojen puhdistukseen. Profex Rasvanpoistoaine irrottaa pinttyneen lian, rasvan, nikotiini- ja savutahrat yms. nopeasti ja helposti.

transitient OK

CC-Vaahtopesu

Hyvin pystysuorille pinnoille tarttuva, voimakas ja monikäyttöinen vaahtopesuaine teollisuuskäyttöön. CC-Vaahtopesun pitkä vaikutusaika auttaa irrottamaan vaikeaakin likaa vähällä työllä-

transitient OK

CC-Vaahdonesto

Erilaisten puhdistuskoneiden vesisäiliöihin lisättävä vaahtoamisenestoaine. Tuote estää vaahtoamisen aiheuttaman säiliön täyttymisen. Käytetty pesuliuos voidaan huuhdella viemäriin normaalisti.

Liuottimet

transitient OK

CC-Ecosolv kasviöljypohjainen liuotin

Kasviöljypohjainen, käyttäjä- ja ympäristöystävällinen veteen emulgoituva teholiuotinaine rasvalian poistoon. Hitaasti haihtuva, luonnossa helposti hajoava.

transitient OK

CC-Solvent hiilivetyliuotin

Petrolipohjainen rasvanpoistoliuotin rasvanpoistoon, osienpuhdistukseen yms. mekaanisten laitteiden huoltopuhdistukseen. Silikonin tukkimat suodattimet puhdistuivat CC-Solventilla liuottamalla. Sopii vesipatjapuhdistusmenettelyyn, suihkutettavaksi, harjalla tai sienellä levitettäväksi ja allaspuhdistukseen. Hitaasti haihtuva, miedon hajuinen aine, ei sisällä aromaattisia hiilivetyjä.

transitient OK

Solvent E emulgoituva liuotin

Veteen emulgoituva rasvan- ja öljynpoistoaine koneiden, raskaiden ajoneuvojen ja moottorien pesua varten. Solvent-E soveltuu suihkutettavaksi, harjalla tai sienellä levitettäväksi ja allaspuhdistukseen. (Ei vesipatjamenetelmälle.) Aine on turvallinen käyttää useimmilla materiaaleilla, mutta ennen laajaa käyttöä muovi-, kumi- ja maalipinnoilla suositellaan kokeilua pienellä alueella.

transitient OK

Solvent X hajuton hiilivetyliuotin

Kirkas, lähes hajuton hiilivetyliuotinaine, joka soveltuu rasvan, öljyn, silikoniöljyn yms. rasvapohjaisen lian poistamiseen useimmilta materiaaleilta. Kumi-, muovi- ja maalipinnoilla suositellaan kokeilua pienellä alueella ennen käyttöä. Hajuttomana aine soveltuu hyvin käytettäväksi sisätiloissa, mm. konttorikoneet, hissit, jne. voidaan puhdistaa Solvent-X:lla. Aine poistaa tehokkaasti silikoniöljyn eri pinnoilta, sopii hyvin kirjapainoihin, tulostimiin teloihin jne. Soveltuu myös ultraäänipuhdistukseen.

transitient OK

Vahva-Juha puhdistusliuotin

Kaiken rasvapohjaisen lian, pien, asfalttijäämien yms. irrottamiseen tarkoitettu teollisuusliuotin. Aine voi vahingoittaa maalipintoja, muovia ja kumia, varmista arkojen materiaalien kestävyys ennen aineen käyttöä.

transitient OK

CC-100 liuotin

Haihtuva liuotinaine, sopii rasvanpoistoon lähes kaikilla pinnoilla. Erinomainen ennen liimausta tapahtuvaan pintapuhdistukseen, turvallinen useimmilla muovilaaduilla.

transitient OK

CC-Superliuotin

Voimakas, veteen emulgoituva liuotinaine. Aineen puhdistusteho riittää poistamaan kuumiin osiin tarttuneen karstan, suojavahan, pikeentyneen öljyn ja rasvan, ruosteensuojamassan jäänteet ja muut moottoreihin ja ajoneuvoihin tarttuvat hankalat epäpuhtaudet.

transitient OK

CC-Liuotin

Monikäyttöinen petrolipohjainen rasvanpoistoliuotin. Se sopii vesipatjapuhdistusmenettelyyn, suihkutettavaksi ja allaspuhdistukseen.

transitient OK

CC-Liuotin E

Veteen emulgoituva rasvan- ja öljynpoistoaine koneiden, raskaiden ajoneuvojen ja moottorien pesua varten. Soveltuu suihkutettavaksi ja allaspuhdistukseen. (Ei vesipatjamenetelmälle). Käytettävä rasvanerottelukaivolla varustetuissa paikoissa.

Ajoneuvonpesu

transitient OK

CC-Super kalustonpesuaine

Nykyaikaisiin pesulaitteisiin ja työmenetelmiin kehitetty ajoneuvojen pesuaine. Tehokas aine puhdistaa normaalisti likaantuneen ajoneuvon nopeasti vähällä työllä.

transitient OK

CC-Korpa kalustonpesuaine

CC-Korpa on huipputehokas ammattimainen kalustonpuhdistusaine, joka täyttää nykyiset ja tulevat ympäristön- ja työsuojeluvaatimukset. (ÖBA 1-2016) Käytetyt tensidit ovat nopeasti luonnossa hajoavia, se ei sisällä liuottimia eikä fosfaatteja, joten käytetty liuos voidaan huuhtoa suoraan viemäriin.

transitient OK

CC-Super Raju kalustonpesuaine

Erittäin tehokas ympäristö- ja työturvallinen kuljetus­kaluston sekä teollisuuden pesuaine. Puhdistaa: kaluston päältä ja sisältä. Työkoneet, veneet, asuntovaunut / autot, ruohonleikkurit, junat, korjaamoiden lattiat jne. Tuote sopii erinomaisesti myös teollisuus­sii­voojien yleispesuaineeksi.

transitient OK

CC-Jymy ajoneuvonpesuaine raskaaseen käyttöön

Erittäin voimakas pesuneste vaikeimman rasvalian, pihkan, lehtivihreän yms. poistoon. Kohteisiin, missä mikään muu vesipohjainen pesuaine ei tehoa.

transitient OK

REAKTOR kalustonpuhdistusaine

Suurkäyttäjille tehokkaissa puhdistuslaitteissa käytettäväksi valmistettu kalustonpesuaine.

transitient OK

CC-Superwax vahaava autonpesuaine

Korkealaatuista polymeerivahaa sisältävä silikaattivapaa autonpesuaine, joka puhdistaa ajoneuvojen pinnat jättäen kirkkaan, lialta ja kulumiselta suojaavan vahakalvon. Ajoneuvon pinta pysyy kirkkaana ja helppona puhdistaa. Hapettumiselta ja kulumiselta suojattuna maalipinta kestää pitkään ja ajoneuvon arvo säilyy hyvin. Erinomainen pesuaine usein pestäville ajoneuvoille. Vaha suojaa pintaa pesun aiheuttamalta kulumiselta ja pitää pinnan edustavana.

transitient OK

CC-Megafoam vaahtopesuaine

Vaahtopesuaine ajoneuvopesuun. Muodostaa pysyvän, tehokkaasti likaa irrottavan vaahdon. Pitkä vaikutusaika auttaa poistamaan likaa pinnoilta ilman hankausta, neutraali aine (tiiviste pH 8) ei vahingoita vahapintaa. Kevyesti likaiset kohteet puhdistuvat pelkällä vaahdotuksella ja painepesulla, pinttynyt lika voi tarvita harjausta.

transitient OK

Clean Car Wax vahashampoo

Polymeerivahapitoinen neutraali pintapuhdistusaine. Aine puhdistaa pinnat pölystä, kurasta yms. pintaliasta pienellä annostuksella. Polymeerivaha jättää kiiltävän, pintaa suojaavan ja puhdistusta helpottavan kalvon.

transitient OK

Nano Wax Polish huuhteluvaha

Kirkkaan, liukkaan, likaantumiselta suojaavan pinnan muodostava huuhteluvaha ajoneuvoille, veneisiin, asuntovaunuille yms. Pesun jälkeen levitettävä vaha auttaa myös kuivaamaan ajoneuvon pinnan. Vahakäsittely helpottaa myös seuraavaa pesua, lika ei tartu vahattuun pintaan niin hyvin kuin vahaamattomaan.

transitient OK

CC-Misolv liuotinpesuaine

CC-Misolv on raskaan kaluston pesuun kehitetty erittäin tehokas, viimeisimpään mikroemulsiotekniikkaan perustuva liuotinpesuaine, joka toimii erinomaisesti myös talviolosuhteissa. Ammattilaisten pesuvaatimuksia vastaamaan kehitetty vahvasti emäksinen aine sisältää erittäin runsaasti mikroemulgoitua hiilivetyliuotinta.

transitient OK

CC-Strada alumiinivanteiden puhdistusaine

Tehokas alumiinivanteet puhdistava ja kiillottava pesuaine. Pienellä annoksella toimiva, turvallinen ja taloudellinen aine tekee vanteiden puhdistamisesta nopeaa ja tehokasta. CC-Strada irrottaa vanteista suolan, maantiepien yms. helposti alumiinipintoihin pinttyvän lian.

transitient OK

CC-Tire pesuaine vannepesukoneisiin

Vannepesukoneissa toimiva tehokas ja taloudellinen vähävaahtoinen puhdistusaine. Riittoisa aine pesee pienellä annostuksella, hyvä liansitomiskyky tekee aineesta tehokkaasti puhdistavan ja pidentää pesuseoksen vaihtoväliä.

transitient OK

CC-Star tuulilasinpesuneste

Tehokkaasti puhdistava, männyntuoksuinen tuulilasinpesuneste. Sopii tuulilasien ja valonheittimien pesuun, ikkunoiden puhdistukseen yms. Aine irrottaa hyönteisten jäljet, pölyn, maantielian ja kuran lasipinnoilta helposti vahingoittamatta maalipintaa tai kumia.

Autokemikaalit

transitient OK

CC-Kristal Super

Vahvasti tiivistetty, miedon tuoksuinen, tehokas pesuneste ajoneuvojen tuulilaseille ja lampunpesimiin. Kesäkäytössä aine toimii pienellä annostuksella puhdistaen lasit maantieliasta, kurasta, hyönteisistä yms. Talvella aineen hyvä pakkasenkesto pitää tuulilasinpesujärjestelmän sulana ankarissakin oloissa.

transitient OK

CC-Syylari jäähdytinneste

BS6580-standardin mukainen nitriitti-, amiini- ja fosfaattivapaa jääh­dy­tys­nes­te polttomoottorien jäähdytysjärjestelmiin.

Kiinteistökemikaalit

transitient OK

CC-Granu lämpöä kehittävä jäänsulatusrae

Lämpöä kehittävä jäänsulatusrae. Lumen ja jään kanssa kosketuksiin tuleva CC-Granu muodostaa lämpöä (280 kJ / kg), joka sulattaa jään ja lumen nopeasti.

transitient OK

CC-Jäärae jäänsulatusrae

Ruokasuolan korvaava, erittäin tehokas jäänsulatusaine CC-Jäärae toimii erittäin kylmissä oloissa. Aine ei sisällä natriumia, joten sitä voidaan käyttää myös pohjavesialueilla.

transitient OK

CC-Sula jäänsulatusneste

Jäänsulatus- ja jäätymisenestoaine. Kaliumformiaattipohjainen aine, ei sisällä ureaa tai glykolia. Aine sulattaa jään jättämättä pinnoille liukkaita kalvoja.

transitient OK

Biotreat biologinen putkistonhoitoaine

Biologisesti toimiva putkistonhoitoaine, joka estää viemäritukosten syntyä.

transitient OK

Tube Open nestemäinen viemärinavausaine

Tube Open on rakennushuollon ammattilaisille kehitetty tukkeutuneiden viemärien avaaja. Aine poistaa tukkeumat ja epämiellyttävät hajut viemäreistä erittäin tehokkaasti.

transitient OK

CC-Wexur virtsakiven poistojauhe

Virtsakiven tai kalkin tukkimat putkistot avaava luonto- ja käyttäjäystävällinen tehoaine.

transitient OK

CC-Pellets viemärinaukaisurae

CC-Pellets on erittäin voimakas raemainen viemärinaukaisuaine. Se poistaa useimmat tukkeumat hyvin nopeasti. Samalla se vie hajuhaitat putkistoista.

transitient OK

CC-Voima tukkeumanpoistaja viemäreihin

Erittäin tehokas tukkeumanpoistaja muovi-, kupari- ja valurautaputkistoihin. CC-Voima hajottaa orgaanisia materiaaleja, kuten hiukset, saippuasaostumat ja rasva hyvin tehokkaasti, siten näiden aineiden aiheuttamat tukkeumat poistuvat CC-Voimalla helposti ja vaivattomasti.

transitient OK

Clobe Putkitorpedo rikkihappopohjainen viemärinavausaine

Erittäin voimakas rikkihappopohjainen putkenavaaja. Hajottaa rasvan, saippuan, hiukset, paperin, kalk­keumat, ruosteen yms. mahdolliset tukkeumanaiheuttajat.

transitient OK

CC-Tulppa viemärien kuivumisen­estoaine

CC-Tulppa estää pitkään käyttämättöminä olevien viemärien kuivumisen ja sitä seuraavan epämiellyttävän hajun ilmaantumisen.

transitient OK

A-Paikka asfaltinpaikkamassa

A-Paikka sopii asfaltin korjaamiseen, reunakivien tai perustuksien ja asfaltin välin täyttämiseen yms. kohteisiin.

transitient OK

Kesto-Katto katonpaikka-aine

Levitettävä lasikuituvahvistettu katonpaikkausaine. Tuote soveltuu kattojen paikkaamiseen, halkeamien korjaamiseen, saumojen tiivistämiseen ja liikuntasaumojen korjaamiseen.

transitient OK

Clobe Bitupaikka

Helppokäyttöinen, juokseva halkeamanpaikkausbitumi.

transitient OK

Pikabetoni

Nopeasti kuivuva ja vahva, luonnon­kivi­aineksia sisältävä pikabetoni

transitient OK

CC-Ultra Floor betoninkäsittely/ lattiansuoja

Puhdistaa ja suojaa betoni-, kivi-, laatta- yms. kovat pinnat. Aine kovettaa betonipinnan jopa 50% normaalia kovemmaksi, tiivistää pinnan ja estää kosteusvaurioiden syntymistä. Kova, tiivis pinta on helppo puhdistaa ja kulumisesta johtuva pölyäminen vähenee.

transitient OK

Pika-Asfaltti

Asfaltinpaikkamassa suurkuluttajakäyttöön. Kovaa kulutusta kestävä, nopeakäyttöinen massa.

transitient OK

CC-Ice jäähdytysneste

Korkealuokkainen glykolipohjainen jäähdytysneste LVI-käyttöön. Inhibitoitu aine suojaa järjestelmät jäätymiseltä ja korroosiolta

transitient OK

FINALSAN PLUS rikkakasvien torjunta-aine

Luontaiseen rasvahappoon perustuva rikkakasvien torjunta-aine. Sillä voi torjua nopeasti ja luonnonmukaisesti pensaiden ja puiden alta, kiveytyksiltä ja poluilta.

transitient OK

Loxiran muurahaispuffetti

Täytettävä muurahaisrasia, varustettuna luonnonmukaisella syötillä muurahaisten torjuntaan keittiössä, sisätiloissa, terassilla ja parvekkeella. Tuhoaa koko muurahaisyhteiskunnan. Vaikuttava aine: spinosadi.

transitient OK

Permanent hyttys- ja kärpässpray

Permanent on heti käyttövalmis pinnoille sumutettava pintaspray. Laskeutuessaan käsitellylle alueelle sumutettua torjunta- ainetta jää hyönteisten jalkoihin. Hyönteiset puhdistavat jalkansa ja ainetta kulkeutuu niiden elimistöön aiheuttaen välittömän kuoleman. Yhden käsittelyn vaikutus säilyy 6 viikkoa. Vaikuttava aine: Pyretriini.

transitient OK

Loxiran-S muurahaissirote

Luonnonmukainen ja tehokas sirote muurahaisia vastaan. Tuhoaa koko muurahaisyhteiskunnan, tarkoitettu ulkokäyttöön. Sopii sekä sirotteluun että kasteluveteen liuotettuna. Käytetään sirottelussa 10 g / m² tai kastelussa 10g (2 teelusikallista) / 5 dl vettä. Vaikuttava aine: Pyretriini.

Voitelurasvat

transitient OK

Clobe 262 MoS2-rasva

Monikäyttöinen voiteluaine. EP- ja molyb­deeni­disulfiittilisäaineistus tekevät aineesta hyvin korkeitakin pintapaineita kestävän. Hyvä korroosiosuoja, erinomainen ulkokäytössä.

transitient OK

Clobe Chain ketjuöljy

Erittäin hyvin tarttuva korkeasti kuormitettujen ketjujen voiteluun tarkoitettu voiteluöljy. Pohjaöljy on lämpötilastabiili, hyvin tarttuva ja vettä hylkivä mineraali- ja synteettisten öljyjen seos.

transitient OK

CC-9000 sitkostettu synteettinen voiteluaine

Suomessa valmistettu, täyssynteettinen voi­telu­spray, jonka lämmön ja hapet­tumisen­kesto-ominaisuudet tekevät siitä vaativan käyttäjän valinnan vaikeisiin voitelukohteisiin.

transitient OK

CC-Altemp kiinnileikkaantumisenestoaine

Jopa 1200ºC kestävä alumiinipohjainen kiinnileikkaantumisenestoaine, paineenkesto 4700 bar. Hopeanvärinen pasta estää kiinnileikkaantumista ja kitkakorroosiota vaikeissakin oloissa, sopii kemianteollisuuteen, ajoneuvoihin, metalliteollisuuteen, meriolosuhteissa toimiviin laitteisiin yms.

transitient OK

Clobe eLock

Siisti, hajuton, hyvin paikallaan pysyvä sähköä johtamaton voiteluaine. Soveltuu sähkölukkojen voiteluun kaikissa olosuhteissa. Aine estää osien juuttumisen ja suojaa sähköosia kosteudelta. Pitkäikäinen aine, vähentää lukkojen huoltotarvetta.

transitient OK

CC-202 super E.P. vaseliini

transitient OK

Clobe KVR-00 keskusvoitelurasva

Puolijuokseva keskusvoitelurasva, NLGI 00. Saennin litiumkompleksi. Soveltuu erinomaisesti ajoneuvojen ja koneiden keskusvoitelujärjestelmiin. Erinomainen rasvavoidelluissa vaihteistoissa. Hyvä kosteissa ja raskaissa olosuhteissa, myös talvikäytössä.

transitient OK

PTFE-Silikonirasva

Valumaton, haihtumaton täysin vedenkestävä rasva. Erinomainen kohteisiin, joissa voiteluaineelta edellytetään pitkää käyttöikää ja stabiilisuutta. Erityisen hyvä muovi- ja kumiosilla. Sähköä eristävä rasva sopii suojaamaan sähkölaitteita kosteudelta ja korroosiolta.

transitient OK

CC-H1 Elintarvikekonerasva

Luotettavasti voiteleva, kulumiselta ja korroosiolta suojaava voitelurasva. Erinomaisesti vettä kestävä CC-H1 Elintarvikekonerasva sopii kohteisiin, joissa aine voi joutua satunnaisesti kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa. (Max. 10 mg/kg)

transitient OK

Clobe Mega Grease

Erittäin kovaa käyttöä kestävä kalsium­sulfo­naatti­kompleksi­rasva. Erinomainen tarttuvuus, lämmön-, veden-, kuormituksen- ja kulutuksenkesto. Sopii erittäin vaativiin kohteisiin. Pitää ominaisuutensa pitkään kovassakin käytössä.

transitient OK

Clobe Calsium LF

Sitkeä, hyvin vettä kestävä kalsium­saippuarasva, erinomainen hi­taasti liukuvien kohteiden voiteluun.

transitient OK

Clobe Mega Grease

Erittäin kovaa käyttöä ja kosteita oloja kestävä kalsium­sulfo­naatti­kompleksi­rasva.

transitient OK

Clobe Kuparipasta

Erittäin kestävä asennus / kiinnileikkaan­tu­mi­sen­estoaine. Kuparipohjainen pasta suojaa kiinnileikkaantumiselta, kitkasyöpymiseltä ja korroosiolta vaativissakin korroosio-olosuhteissa.

transitient OK

Clobe Keraaminen pasta

Monikäyttöinen, korkealuokkainen suojapasta kierteisiin, asennuksiin, muotinirroitukseen yms. Keraamisiin hiukksiin perustuvassa pastassa ei ole metalleja, grafiittia, molyb­deeni­disulfiittia, rikkiyhdisteitä tms. Aine ei aiheuta sähkökemiallista korroosiota millään materiaaleilla, erinomainen kohteissa joissa liitetään eri metalleja.

transitient OK

CC-Jenka kierrepasta

Kiinnileikkautumisenestoaine CC-Jenka. Monikäyttöinen alumiini/grafiitti-pasta. Soveltuu käytettäväksi kaikkialla, missä on suojattava kierteet kosteudelta, kemikaaleilta tai korroosiolta. Myös hitaasti liikkuvien koteiden voiteluun, esim. liukupinnat ja hammasrattaat.

Voiteluöljyt

transitient OK

Clobe Extreme tarttuva öljy

Äärimmäisen tarttuva öljy kohteisiin, joissa öljykalvolta vaaditaan paljon. Kiinnipysyvä rasvamainen öljy ei valu pystysuorillakaan pinnoilla. Patentoidulla MoS2 - ja PTFE yhdistelmällä lisäaineistettu öljy suojaa paineelta, iskuilta tärinältä ja korroosiolta hyvin ohuenakin kerroksena. Erinomainen johdevoitelussa ja muissa liukuvaa liikettä edellyttävissä kohteissa. Max paineenkesto 35 tonnia/cm2.

transitient OK

Clobe Wire vaijerivoiteluaine

Erittäin korkealuokkainen, likaa keräämätön vaijerien voiteluaine. Ohut öljy tunkeutuu nopeasti vaijerien sisään vähentäen kulumista vedossa ja kelattaessa. Aineen perusöljyt ovat hyvin lämpötilavakaita, ne pysyvät juoksevina kylmissäkin oloissa muuttumatta liian valuviksi lämpimässäkään.

transitient OK

Clobe Wire vaijeriöljy

Erittäin korkealuokkainen, likaa keräämätön vaijerien voiteluaine. Ohut öljy tunkeutuu nopeasti vaijerien sisään vähentäen kulumista vedossa ja kelattaessa. Aineen perusöljyt ovat hyvin lämpötilavakaita, ne pysyvät juoksevina kylmissäkin oloissa muuttumatta liian valuviksi lämpimässäkään.

transitient OK

Clobe PT-Moly ryömintäöljy

Tehokkaasti tunkeutuva öljypohjainen irroitus, kosteudensyrjäytys- ja voiteluaine. Liuotinpohjaisiin ruosteenirroittimiin verrattuna PT-Moly pysyy kohteessa pitempään, siten se ehtii vaikuttaa ja irrottaa vaikeastikin juuttuneet kohteet.

transitient OK

Clobe Extreme tarttuva öljy

Äärimmäisen tarttuva öljy kohteisiin, joissa öljykalvolta vaaditaan paljon. Kiinnipysyvä rasvamainen öljy ei valu pystysuorillakaan pinnoilla. MoS2 - ja PTFE-lisäaineistettu öljy suojaa paineelta, iskuilta tärinältä ja korroosiolta hyvin ohuenakin kerroksena. Erinomainen johdevoitelussa ja muissa liukuvaa liikettä edellyttävissä kohteissa.

transitient OK

CC-Sitko

Sitkostettu, hajuton teflonöljy vaativiin voitelukohteisiin. Kestävän kalvon muodostava CC-Sitko tarttuu metalli-ja muovipintoihin erittäin hyvin.

transitient OK

CC-606 lukko- ja aseöljy

Ammattilaisille tarkoitettu monitoimiöljy kaikenlaisiin pienvoitelukohteisiin. Sillä on erittäin hyvä tunkeutumis- ja vedensyrjäyttämiskyky. CC-606 voitelee lukot, aseet, saranat ja vaijerit antaen samalla hyvän hyvän korroosiosuojan.

transitient OK

CC-H1 Elintarvikekoneöljy

Erittäin hyvin voiteleva, tunkeutuva ja suojaava synteettinen voiteluöljy. CC-H1 Elintarvikekoneöljy sopii kohteisiin, joissa aine voi joutua satunnaisesti kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa.

transitient OK

CC-Teflon, voiteluöljy

CC-Teflon on kirkkaasta parafiiniöljystä ja pienistä PTFE-hiukkasista koostuva hyvin tunkeutuva ja tarttuva monikäyttöinen voitelu- ja liukastusaine.

transitient OK

CC-54 teflonlukkosula

Voiteleva, suojaava ja kosteutta syrjäyttävä lukkosula. Aine sulattaa lukon ja poistaa kosteuden, siten lukko aukeaa ja pysyy toimivana kovassakin pakkasessa.

transitient OK

PQ-40 monitoimiöljy

EP-lisäaineistettu monikäyttöinen öljy pienkohteiden voiteluun. Hyvä kuormituksen ja paineenkesto. Jättää korroosiolta suojaavan pinnan. Pysyy erittäin hyvin kohteessa, suojaa pitkään kulumiselta. Hyvä tunkeutuvuus ja lämmönkesto, käyttölämpötilat -30 °C .. +175 °C. Lyhytaikaisesti jopa 260 °C.

transitient OK

CC-H1 Teflonöljy

Erittäin hyvin voiteleva, tunkeutuva ja suojaava teflonvahvistettu voiteluöljy. CC-H1 Teflonöljy sopii kohteisiin, joissa aine voi joutua satunnaisesti kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa.

transitient OK

CC-303 leikkuuöljy

Yleiskäyttöinen leikkuuöljy kaikkien metallien työstämiseen. Tuote voitelee ja jäähdyttää leikkuuterää ja leikattavaa metallia tehokkaasti auttaen säilyttämään työstettävän kohteen mittatarkkuuden ja vähentämään leikkuuterän kulumista.

Ruosteenirroitus

transitient OK

Clobe Ruosteenmurskaaja

Monikäyttöinen, erittäin tehok­kaasti tunkeutuva voitelu- ja ruosteenirroitusaine. Tunkeutumiskyvyltään omaa luokkaansa oleva aine auttaa irrottamaan vaikeatkin kohteet, kuten isot pultit, vaarnaruuvit yms.

transitient OK

CC-Special ruosteenirroitin

Ammatti- ja laitoskäyttöön tarkoitettu te­ho­kas ruos­teen­irrottaja, joka pehmentää no­pe­as­ti ruos­teen kierteistä, saumoista, liitoksista, koneen osis­ta ja muilta pinnoilta.

transitient OK

CC-Rotuli ruosteenirroitin

Tehokas, hyvin tunkeutuva ja voiteleva ruosteen­irrotusaine kiinnijuuttuneiden kohteiden avaamiseen.Vaahtoava aine pysyy hyvin kiinni pystysuorillakin pinnoilla ja antaa tuotteelle vaikutusaikaa.

Metallintyöstö

transitient OK

Clobe Cut leikkuuöljy

Erittäin monikäyttöinen työstö-öljy. Sopii poraamiseen, jyrsimiseen ja kierteitykseen, hiontaan, myös syvien reikien tekoon. Suihkuta öljy suoraan leikkuuterälle.

transitient OK

CJK-0150 leikkuuneste

Emulgoituva yleisleikkuuneste, soveltuu kaikille koneistamistavoille hiili- ja niukkaseosteisilla teräksillä.

transitient OK

CJK-2855 synteettinen hiontaneste

Erityisesti hiontaan soveltuva täyssynteettinen neste, joka sopii hyvin myös koeponnistukseen ja jäähdytykseen. Emulgoituu hyvin veteen muodostamatta kalvoja työstökoneeseen.

transitient OK

CJK-7364 leikkuuöljy

Korkealaatuinen leikkuuöljy vaativaan työskentelyyn. Öljy sopii esim. korkeaseosteisten, vahvojen terästen lastuamiseen.

transitient OK

Clobe P-500 Leikkuu-, voitelu- ja kierrepasta

Erittäin monikäyttöinen aine, sopii kovien metallien kierteitykseen, vetämiseen, puristusmuokkaukseen, asennuspastaksi, hitaasti liikkuvien kohteiden voiteluun.

Kuivavoitelu

transitient OK

CC-Kuivateflon tahraamaton kuivavoiteluaine

Konttorikoneisiin, erilaisille liukupinnoille, huonekaluihin ym. soveltuva CC-Kuivateflon vähentää kitkaa ja ääntä, suojaa kulumiselta ja likaantumiselta. Hyvä tuote moniin kohteisiin, mihin silikoni ei sovellu.

transitient OK

Patron tarttumisenestoaine

Monikäyttöinen tarttumisenestospray Patron soveltuu erilaisiin käyttökohteisiin, missä on erilaisia takertumisongelmia. Patronilla käsitellyt pinnat ovat liukkaita ja likaa hylkiviä. Myrkytön ja hajuton aine sopii käytettäväksi myös elintarviketeollisuudessa.

transitient OK

CC-Ceramix

Erityisen vaativaan kuivavoiteluun kehitetty CC-Ceramix on ylivoimainen ratkaisu kovalle kulutukselle joutuvissa kohteissa.

transitient OK

CC-Silikoni silikonivoiteluaine

Korkeaviskositeettisesta silikoniöljystä valmistettu monikäyttöinen, hyvin tarttuva voiteluspray. Tuote soveltuu kaikenlaisiin kohteisiin, missä halutaan likaa hylkivä, liukas pinta.

transitient OK

CC-H1 Silikoniöljy

Väritön ja hajuton, korkealaatuinen, monikäyttöinen silikoniöljy. CC-H1 Silikoniöljy sopii kohteisiin, joissa aine voi joutua satunnaisesti kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa.

transitient OK

Clobe Canta lampunkantaspray

Palamaton, silikoniton, siisti kuivavoiteluaine. Estää lampun juuttumisen istukkaan, lamppu on helppo irrottaa vaihdettaessa pitkänkin käytön jälkeen.

transitient OK

CC-Svets hitsausroiskesuoja

Kasviöljypohjainen, ympäristöystävällinen suoja-aine hitsiroiskeiden tarttumisen estämiseksi.

Puhdistussprayt

transitient OK

Clobe Maskispray

Puhdistaa maskien lasit ja visiirit Jättää pintaan huurtumista estävän antistaattisen kerroksen. Sopii erilaisten suojavisiirien, kasvomaskien, hitsausmaskien yms. puhdistamiseen ja huurtumisenestoon.

transitient OK

Clobe Citrox puhdistusspray

Lähes kaikkea likaa poistava puhdistusaine. Eläinrasva, kasvirasva, hiiltynyt öljy, piki, öljy, tiivistejäämät, terva, pihka, jarrupöly, hartsi, tiesuola, painoväri, kumijäljet, bitumi, huulipuna, parafiini... Kaikki irtoaa. Käyttökohteita raskaista laitteista teollisuuteen, ajoneuvohuoltoon, kiinteistöihin yms.

transitient OK

CC-100 puhdistusspray

Haihtuva liuotinaine, sopii rasvanpoistoon lähes kaikilla pinnoilla. Erinomainen ennen liimausta tapahtuvaan pintapuhdistukseen, turvallinen useimmilla muovilaaduilla.

transitient OK

CC-Käpy

Tekstiileihin tarttuneen savunhajun poistamiseen kehitetty, kotimainen, tehokas ja käyttäjäystävällinen ratkaisu, CC-Käpy. Raikas männyntuoksuinen, tehokas aine hajottaa hajua aiheuttavat savuhiukkaset ja poistaa niiden aiheuttaman hajun nopeasti ja pysyvästi.

transitient OK

CC-Limox

Rasvaa, tussi- ja mustejälkiä yms. irrottava haihtuva, miedosti sitrustuoksuinen puhdistusaine. Tuote ei sisällä aromaattisia tai kloorattuja hiilivetyjä.

transitient OK

Glass Clean

Vaativiin kohteisiin tehty lasin ja muiden kirkkaiden pintojen puhdistusaine. Aineella saa kirkkaan, puhtaan pinnan aikaan nopeasti ja vähällä työllä. Glass Cleania suihkutetaan kohteeseen ja pyyhitään pois, helppoa ja yksinkertaista. Soveltuu käytettäväksi myös kylmissä olosuhteissa.

transitient OK

Foaming Cleaner

Jäähdytyskennojen ja lauhduttimien puhdistusaine. Tarttuva ja pysyvä vaahto irrottaa pinttyneenkin lian jäähdytyslaitteistojen pinnoilta. Tehokas ja helppokäyttöinen aine nopeuttaa puhdistusta ja vähentää laitteiden puhdistamisen työvoimakustannuksia.

transitient OK

CC-414

CC-414, uusi, klooratut hiilivedyt korvaava puhdistusliuotin, joka irrottaa rasvalian, öljyn, pien yms. hankalasti poistettavan lian. Aine haihtuu käytön jälkeen täydellisesti jättäen pinnat puhtaiksi ja rasvattomiksi.

transitient OK

Clobe Cleaner puhdistusliuotin

Haihtuva puhdistusliuotin öljyn, rasvan, silikoniöljyn, yms. poistamiseen kovilta pinnoilta. Sopii moottorinosien, jarrujen, kytkinten yms. puhdistamiseen.

transitient OK

CC-909 töherryksenpoistoaine

Ympäristöystävällinen, tehokas töherrysten ja maalijälkien poistoaine.

transitient OK

Clobe Graffitinpoisto

Materiaaliturvallinen, lähes hajuton töherryksenpoistoaine.

transitient OK

CC-909 gel töherryksenpoistoaine

Geelimäinen, hyvin paikallaanpysyvä, ympä­ristöystävällinen, tehokas töherrysten ja maalijälkien poistoaine.

transitient OK

CC-Elektro elektroniikanpuhdistusaine

Täysin haihtuva, käyttäjäystävällinen, nopeasti toimiva elektroniikanpuhdistusaine. Tuote irrottaa öljyn, rasvan, hartsin ym. epäpuhtaudet sähkölaitteista jättämättä jatkokäsittelyä haittaavaa kalvoa.

transitient OK

CC-Air palamaton puhallusspray

Kaikissa asennoissa toimiva palamaton puhallusspray, ei tuhoa otsonia, erittäin pieni ilmastovaikutus. Hyväksytty maailmanlaajuisesti käyttöön eri kohteissa.

transitient OK

CC-Elektrosuoja elekroniikansuoja-aine

Erikoissuoja-aine sähkölaitteille, yhdistelmä voitelu-, eristys- ja suojauskykyä, jota sähkölaitteiden kunnos­sa­pidon ammattilaiset vaati­vat. Kosteissa oloissa toimivat liittimet, moottorit, releet ym. sähkölaitteet voi­daan suojata ja voidella CC-Elektrosuojalla.

transitient OK

CC-Kylmäspray

Erittäin tehokkaasti jäähdyttävä, palamaton kylmäspray. Soveltuu elektroniikan ja mekaniikan vianetsin­tään, osien sovitukseen, purukumin poistoon yms. Sopii myös suojaamaan lähellä ole­via komponentteja kuumuu­delta juotostöiden aikana.

Maalit

transitient OK

Clobe Park tiemerkintämaali

Nopeasti kuivuva tiemerkintämaali. Clobe Park sopii 5 - 10 cm leveiden merkintäviivojen tekemiseen asfaltille, betonille, maahan yms.

transitient OK

Clobe Akryylimaali

Erittäin peittävä, helppokäyttöinen akryylimaali. Paksu valumaton maali, erinomainen maalaustulos. Matalapaineinen purkki ja erikois

transitient OK

CC-Rustblock ruosteen­estomaali

Hyvin tarttuva, helposti hiottava ja pintakäsiteltävä ruosteen­esto­pohjamaali. Maalin voi maalata jopa kiinteän ruosteen päälle. Soveltuu päällemaalattavaksi lähes kaikilla pintamaaleilla.

transitient OK

Clobe Rubbercoat

Monikäyttöinen, ilmakuivava spraypurkista sumutettava erikois­kumipinnoite. Pinnoite suojaa pinnan kosteutta, happoja, kulumista ja korroosiota vastaan.

Astianpesu

transitient OK

CC-Säde käsitiskiaine

Vähävaahtoinen, hyvin huuhtoutuva Säde pesee normaalin käsitiskin tehokkaasti ja taloudellisesti. Tuote sopii kaikenlaisten astioiden pesemiseen, se ei vahingoita puukahvoja tai koristeluja.

Ihonpuhdistus

transitient OK

Nestesaippua dispenso

Mieto, ihoa kuivattamaton, väriaineeton, parabeenitonnestesaippua hygieenisessä dispensopakkauksessa. Aine sopii myös kokovartalopesuun.

transitient OK

CC-Hellä nestesaippua

Miellyttäväntuoksuinen, ihoa hoitava ja kosteuttava helmiäissaippua vaativaan käyttöön. Soveltuu hyvin käytettäväksi hotelleissa, ravintoloissa yms.

transitient OK

Aloe Vera saippua

Mieto ja hellävarainen Aloe Vera -tuoksuinen neste­saippua päivittäiseen käyttöön. Hoitava koostumus sopii käsille, kasvoille ja vartalolle.

transitient OK

DKN suihkushampoo

DKN suihkushampoo on pehmeä, mieto ja hellävarainen raikkaan karpalon tuoksuinen nestesaippua koko vartalolle. Sen ihoa suojaava ja kosteuttava sekä hiuksia hoitava koostumus soveltuu hyvin päivittäiseen käyttöön.

transitient OK

CC-Raikas nestesaippua

Neutraali nestesaippua päivittäiseen käyttöön. Taloudellinen aine, erinomainen esim. julkisiin pesutiloihin joissa kulutus on suurta. Aine ei sisällä väriaineita tai parabeeneja, neutraali pH arvo tekee aineesta ihoystävällisen.

transitient OK

OG3 Green käsienpuhdistusaine

Ihonpuhdistusaine, ei sisällä liuottimia. Sisältää puhdistustehoa lisääviä kiteitä ja ihoa hoitavia kosteuttavia aineita.

transitient OK

Clobe Käsienpuhdistuspyyhe

Ihon ja kovien pintojen puhdistuspyyhkeet. Iholle miellyttävät pyyhkeet poistavat rasvaa, öljyä, nokea, polyuretaania, maalia yms. hankalaa likaa helposti ja nopeasti. Erinomainen liikkuvassa työssä, ihon saa puhtaaksi ilman vettä. Hyvä esim. tankkaamisen jälkeen, pyyhkeet poistavat polttoaineen hajun käsistä helposti.

Ilmanraikastus

transitient OK

Clobe Hajunpoisto ilmanraikastin

Käytetään kohteissa, joissa halutaan neutraloida ilmasta epämiellyttäviä hajuja (eläinten, saniteettitilojen, jätteiden, tupakan, polttonesteiden ja teollisuuden hajut). Haihtuva raikastin sitoo ja neutraloi epämiellyttävät hajut. Avaa tuotteen kansi kokonaan tai osittain. Tehokas noin 25 m2 alueelle. Pitkäkestoinen, vaikutus 6-8 viikkoa.

transitient OK

Urinal Blocks urinaalitabletti

Sitrusuoksuinen urinaalitabletti, ympäristöystävällinen, tehokkaasti hajua poistava, puhdistava ja kerrostumien muodostumista estävä tabletti sopii kaikkiin urinaaleihin.

transitient OK

CC-Enzo entsyymipohjainen ilmanraikastin

Biologisesti hajua poistava ilmanraikastin, poistaa turvallisesti ja tehokkaasti erilaiset epämiellyttävät hajut. Sopii ajoneuvoihin, hotelleihin, ravintoloihin, sosiaalitiloihin, jätteenkäsittelylaitoksiin, jätehuoneisiin yms. Ei vahingoita mitään vettä kestäviä pintamateriaaleja, sopii poistamaan hajuja ajoneuvojen verhoiluista.

transitient OK

CC-Plus ilmanraikastin

Erittäin tehokas sitruunantuoksuinen ilmanraikastin, joka soveltuu käytettäväksi ravintoloissa, kahviloissa, työpaikoilla, sosiaalitiloissa, matkailuvaunuissa, veneissä, kotikäytössä ja pukuhuoneissa. Aineen sisältämä peittohajuste poistaa tehokkaasti erilaiset epämiellyttävät tuoksut. CC-Plus on helppokäyttöinen, turvallinen ja riittoisa tuote.

transitient OK

CC-Omppu ilmanraikaste

Tehokas, raikas omenantuoksuinen CC-Omppu raikastaa ilman ja peittää epämiellyttävät hajut sisätiloissa. Riittoisa ja edullinen raikastin on hyvä apuväline hotelleissa, ravintoloissa, sosiaalitiloissa, kokoustiloissa, veneissä, asuntovaunuissa, autoissa ym.

Pyykinhoitotuotteet

transitient OK

CC-Color pyykinpesuneste

Nestemäinen pyykinpesuaine kirjopyykille. Ei sisällä entsyymejä, sopii myös villalle ja silkille. Mieto tuoksu. Pesulämpötilat 30 °C .. 60 °C.

transitient OK

CC-Tex huuhteluaine

Tiivistetty, kaikenlaiseen pyykkiin soveltuva pyykinhuuhteluaine. CC-Tex sisältää staattista sähköä poistavia ja pyykkiä pehmentäviä aineita.

transitient OK

CC-Rio pyykkipulveri

Kolmitoiminen pyykinpesutiiviste. CC-Rio takaa erinomaisen pesutuloksen niin kirjo- kuin valkopyykille ja hoitaa vaatteiden kuituja vähentäen niiden kulumista pesussa. Hyvin huuhtoutuva aine ei jätä vaatteisiin puhdistusainejäämiä. Väriaineeton ja hajusteeton aine sopii hyvin myös henkilöille, joiden on vältettävä voimakastuoksuisia pesuaineita ja väriaineita.

Suoja-aineet

transitient OK

Clobe Silo kosteuttava ihovoide

Nopeasti imeytyvä, kosteuttava ja hoitava ihovoide. Sopii käsiin, kyynärpäihin, jalkoihin yms. Sisältää Aloe Veraa, ihoa hoitavia öljyjä sekä A-, E-, F-, H- ja B-vitamiineja.

transitient OK

CC-Aloe Aloe Vera-pitoinen ihonsuojavaahto

Ihonsuoja-aine päivittäiseen käyttöön. Suojaa kemikaaleilta, liuottimilta ja väreiltä. CC-Aloe sisältää ihoa kosteuttavaa ja hoitavaa Aloe Veraa ja kemikaaleilta suojaavia aineita, jotka estävät lian tunkeutumista ihon huokosiin. Työskentelyn jälkeen kädet ja kynnenaluset on helppo puhdistaa, kun lika ei ole päässyt tarttumaan ihoon.

transitient OK

CC-TERVA tervaspray

Erilaisten asennusten kiinnijuuttumisen es­toon sopiva help­po­käyttöinen terva­spray. Erin­omainen pyöränmutterien, alustan osien yms. kierteiden suojaamiseen kor­roo­­siolta ja kiinnileikkaantumiselta.

transitient OK

Clobe Rostec kovien pintojen hoitoaine

Ruostumattoman teräksen pintapuhdistukseen ja suojaukseen. Sopii myös muille koville pinnoille, kuten kupari, alumiini, kromi, keramiikka, lasi, muovit.

transitient OK

CC-Protex kovien pintojen kiillotusaine

Erittäin ohuen, tahraamattoman, kuivan pinnan jättävä kiillotussilikoni kohteisiin, missä tarvitaan likaa hylkivää, liukasta pintaa. Soveltuu kaikille koville pinnoille estämään pintojen likaantumista ja tarttumisongelmia.

transitient OK

CC-Stahl ruostumaton teräspinnoite

Kirkas teräspinnoite metallipintojen suojaukseen. Sisältää 316L-ruostumatonta terästä. Kuivunut aine USDA-hyväksytty elintarvikekoneisiin. Sopii pohjamaaliksi. Aineella voi peittää hitsauksen aiheuttamat värivaihtelut teräsrakenteissa.

transitient OK

CC-Sinkki kylmägalvanointiaine

Kuivuneena yli 90% sinkkiä sisältävä CC-Sinkki tarttuu hyvin metallipinnoille suojaten tehokkaasti korroosiolta. Aine soveltuu hyvin galvanoitujen pintojen vaurioiden korjauksiin ja maalattavien pintojen pohjamaaliksi. Tasaisesti suihkutettuna CC-Sinkki muodostaa korkealaatuisen pinnan, joka mahdollistaa onnistuneen maalauksen.

transitient OK

CC-Flash kirkas galvanointiaine

Korroosiolta suojaava, kirkkaan pinnan jättävä kylmägalvanointiaine rautametalleille. Sopii ruostesuojaukseen, galvanoitujen pintojen pintavaurioiden korjaamiseen yms. Hyvä myös pohjamaalina.

transitient OK

Clobe Suojavoide

Kemikaaleilta, öljyltä ja lialta suojaava voide. Hiero ihoon ennen työn alkua, erityisesti sormenpäihin ja kynsien ympärille. Suojaa useiden tuntien ajan. Hyvä myös kylmissä oloissa, pitää ihon joustavana ja estää kuivumista. Ei sisällä silikonia, mineraaliöljyä tai säilöntäaineita.

Liimat ja lukitteet

transitient OK

Clobe 300 täyttävä pikaliima

Korkeaviskositeettinen pikaliima. Soveltuu erityisesti huokoisille pinnoille, joihin ohuet liimat imeytyvät liian nopeasti. Hyvä korkin, nahan, puun, muovien yms. liimauksessa. Täyttää jopa 0,3 mm.

transitient OK

Clobe EL Elastinen pikaliima

Elastinen pikaliima, kumin tai kumi/muoviyhdistelmien liimaamiseen. O-renkaiden liimaamisessa taipuvuus 180 asteeseen saakka. Erittäin hyvä esim. paineistettujen ovitiivisteiden liimaamisessa yms. kumi/metalliliitoksissa.

transitient OK

Clobe Gel geelimäinen pikaliima

Geelimäinen, juoksematon pikaliima. Tarttuu hyvin metalleihin, muoviin ja puuhun. Hyvä huokoisilla pinnoilla, esim. nahka, puu, kuitulevyt. Erityisen hyvä pystysuorilla pinnoilla yms. kohteissa, joissa juoksevia liimoja on vaikea käyttää.

transitient OK

Clobe 541 lukite

Nopeasti lukitseva yleislukitusneste kierreosiin kuten mutterihin ja ruuveihin. Pysäyttää vuodot ja suojaa korroosiolta. Öljynkestävä. Keskivahva kiinnitys, purettavissa työkaluilla.

transitient OK

Clobe 676 kierretiiviste

Polymeeripohjainen metallikierretiiviste kaasuille ja kemikaaleille. Valumaton aine pysyy joustavana, kestää tärinää ja lämpötilanvaihteluja. Käytetään yleisesti maakaasuasennuksissa ja sprinklereissä. Soveltuu mm: Ammoniakki, typpi, natriumvetysulfidi, jonka vetypitoisuus alle 75% Ei sovellu happi, otsoni, 100% vety.

transitient OK

Clobe 690 lukite

Huippuluja lukite pysyviin asennuksiin, osat vaikea purkaa lukitteen kovetuttua. Erittäin vahva kiinnitys.

transitient OK

Clobe 4000T tasotiiviste

Nopea ja varma tiiviste kierteille ja laipoille. Tiiviste soveltuu hyvin monimutkaisien muottivalujen asennuksiin. Veden, polttoaineiden, öljyn, liuotinaineiden y.m. kestävä. Osat ovat purettavissa käsityökaluin. Ei sisällä liuotinaineita.

Silikonit ja massat

transitient OK

Clobe Allbond kiinnitys- ja tiivistysmassa

Yleiskäyttöinen, korkealaatuinen kirkas polymeeriliima/tiivistemassa. Pysyvän liitoksen muodostava aine, käytetään liimaamiseen, tiivistämiseen ja saumaamiseen useimmilla materiaaleilla. Kovettuu pintakosteuden vaikutuksesta. Kestää UV-valoa ja ikääntymistä, pysyy joustavana koko käyttöikänsa. Maalattavissa, hajuton, myrkytön, käyttäjä- ja ympäristö­ystävällinen.

transitient OK

Clobe RTV musta silikoni

Silikonitiiviste, joka kovettuu (vulkanoituu) huonelämpötilassa silikonikumiksi. RTV kestää hyvin kylmyyttä, kuumuutta ja ikääntymistä. Tuote eristää sähköä, ja sitä voidaan käyttää tiivisteenä. RTV kestää öljyä, liuottimia ja useimpia kemikaaleja.

transitient OK

Clobe RTV punainen silikoni

Silikonitiiviste, joka kovettuu (vulkanoituu) huonelämpötilassa silikonikumiksi. RTV kestää hyvin kylmyyttä, kuumuutta ja ikääntymistä. Tuote eristää sähköä, ja sitä voidaan käyttää tiivisteenä. RTV kestää öljyä, liuottimia ja useimpia kemikaaleja.

transitient OK

Clobe RTV harmaa silikoni

Etikkahapoton silikonitiiviste, joka kovettuu (vulkanoituu) huonelämpötilassa silikonikumiksi. Clobe RTV kestää hyvin kylmyyttä, kuumuutta ja ikääntymistä. Tuote eristää sähköä, ja sitä voidaan käyttää tiivisteenä. Clobe RTV kestää öljyä, liuotttimia ja useimpia kemikaaleja. Ei suositella polyeteeni-, polypropeeni-, teflon- tai bitumipinnoille. Ei päällemaalattavissa.

transitient OK

Clobe RTV kirkas silikoni

Silikonitiiviste, joka kovettuu (vulkanoituu) huonelämpötilassa silikonikumiksi. RTV kestää hyvin kylmyyttä, kuumuutta ja ikääntymistä. Tuote eristää sähköä, ja sitä voidaan käyttää tiivisteenä. RTV kestää öljyä, liuottimia ja useimpia kemikaaleja.

transitient OK

Clobe MK-3000 kiinnitysmassa

Erittäin tarttuva ja kestävä kiinnitysmassa. Tarttuu useimpiin rakennusmateriaaleihin, esim. puu, kivimateriaalit, kipsi, polykarbonaatti, PVC, muovikupari, lyijy, sinkki, alumiini, teräs Erinomainen painavien materiaalien kiinnittämiseen seiniin ja kattoihin. Aine on suojattu homeen ja sienien kasvulta.

transitient OK

Universal Sealant joustava tiivistemassa

Joustavana pysyvä hyytelömäinen tiivistetahna, jolla saadaan 100-prosenttisesti pitävä tiiviste erilaisiin liitoksiin mm. laipoissa, koteloissa ja vaihteistoissa. Universal Sealant sopii käytettäväksi sylinterinkannen tiivisteenä. Aine estää tiivisteen palamisen kiinni, joten se on helppo irrottaa tarvittaessa. Kuiva aine on palamaton.

Aktivaattorit

transitient OK

Clobe Aktiv Syanoakrylaattien aktivaattori

Syanoakrylaattiliimojen kovettumista ja tarttumista parantava aktivaattori. Aktivaattori estää liiman imeytymistä huokoisiin pintoihin ja parantaa raontäyttöä.

transitient OK

Clobe Aktivator anaerobisten lukitteiden aktivaattori

Aktivaattori anaerobisille lukitteille ja tiivisteaineille. Nopeuttaa kovettumista epäaktiivisilla materiaaleilla. Parantaa raontäyttöä, hyvä myös kylmissä kohteissa.

Teipit

transitient OK

Clobe Powertape

Itsevulkanoituva eristysnauha, joka tarttuu pysyvästi yhteen venytettynä ja päällekkäin kierrettynä. Nauha muodostaa sähköä eristävän, kosteudelta ja sähköpurkauksia estävän suojan.

transitient OK

Clobe Akryyliteippi

Kaksipuolinen, erittäin vahva teippi. Pysyviin kiinnityksiin sisä- ja ulkokäytössä sopiva kirkas kiinnitysteippi. Vahva kiinnitys metalli-, kaakeli-, lasi-, muovi- ja puupinnoilla.

Tarvikkeet

transitient OK

Superalkaliparistot

Superalkaliparistot vaativaan käyttöön. Koot LR6 / AA, 1,5 V. LR03 / AAA, 1,5 V. 6LR61, 9V.

transitient OK

Ensiaputarvikkeet

Laastarit, siteet, silmänhuuhteluaineet yms. Näitä kaikkia tarvitaan ja CC-Companylta ne saa.

transitient OK

Clean Card Pro hygieniatesteriliuskat

Nopea, helppokäyttöinen hygieniatestausliuska. Clean Card Pro näyttää nopeasti, onko pinnalla proteiinijäämiä.

transitient OK

Paperituotteet

Toimitamme myös erilaiset pyyhepaperit puhdistus- ja hygieniakäyttöön. Valikoimista löytyy erilaiset annostelijapaperit, perinteiset rullatavarat, kertakäyttöiset pesukäsineet yms.

transitient OK

Hygicult-TPC hygienialiuskat

Hygicult TPC -hygieniatestiä käytetään mikrobiologisen puhtauden seurantaan kaikissa kohteissa, joissa prosessin eri vaiheitten sekä puhdistuksen jälkeisen hygieniatason seuranta on tärkeää. Hygicult TPC - hygieniatesti soveltuu hyvin esim. osaksi omavalvonnan tarkistuksia.

transitient OK

SULKUTUOTTEET

Sulkunauhat, merkkisiimat yms. alueiden eristämiseen ja varoittamiseen.

transitient OK

Finn-Washer Pesuallas

Osienpesuallas, soveltuu rasvaisten koneenosien, ket­­ju­jen, pienlaitteiden yms. puhdistamiseen.

transitient OK

Biobag-jätesäkit

Kompostoituvat jätesäkit.

transitient OK

BAG CLAM roskapussipidike

Yleismallinen roskapussipidike. Voidaan kiinnittää joko tarralla tai ruuveilla kiinnityspinnasta riippuen. Pidikkeeseen voi laittaa kiinni lähes minkä tahansa roskapussin. Erittäin kätevä tapa pitää paikat siisteinä ja vähentää roskien leviämistä.

transitient OK

Kuituliinat

Aino kuituliina 40 g / m2. Valkoinen. Nukkaamaton puukuituliina. Myös rasiassa. Eino kuituliina 40 - 60 g / m2 kuituliina, valkoinen. Mitat 40 x 60 cm. Nukkaamaton puukuituliina. 5 kg säkissä. Oiva kuituliina 65 g / m2 kuituliina, valkoinen. Mitat 40 x 54 - 60 cm. Nukkaamaton puukuituliina. 5 kg säkissä. Esko kuituliina 65 - 72 g / m2 kuituliina, sininen arkkiliina. Nukkaamaton puukuituliina. Vahva liina, kestää hankausta ja imee hyvin nesteitä. Metriliina. 140 g / m2 lehtipuukuituliina. 38 cm x 5 metrin tai 38 cm x 10 metrin rullat, sininen ja vihreä.

transitient OK

Iisiliina

Monikäyttöinen, pehmeä, naarmuttamaton, mutta kestävä puhdistusliina. Erinomainen huoltotöihin, koneiden ja laitteiden puhdistamiseen ja viimeistelyyn, töherrystenpoistoon aroilta pinnoilta, ajoneuvojen puhdistamiseen ja kiillottamiseen, siivouskäyttöön yms.

transitient OK

Teollisuusliina

Nukkaamaton puukuituliina, sopii kaikkiin puhdistustehtäviin, erityisen hyvä kohteissa, joissa on korkeat vaatimukset puhdistusjäljelle. Erinomainen esim, lasi- ja hiilikuitumuottien puhdistamisessa, liimattavien ja maalattavien osien puhdistamisessa, lasipinnoilla, paljailla metallipinnoilla, kiillottamisessa jne.

transitient OK

Ekoliina kierrätyspyyhkeet

Kierrätystekstiiliset pyyhkeet kohteisiin, missä pyyhitään paljon rasvaisia, öljyisiä tai muuten erittäin likaavia kohteita. Tekstiilipyyhkeet kestävät hyvin hankausta, ne soveltuvat hyvin sitkeän lian puhdistamiseen.

transitient OK

MDS-Saippua-annostelija

Saippua-annostelija, voidaan kiinnittää seinään ruuveilla tai tarralla. Annostelijaa voidaan käyttää joko lukittavana tai ilman lukitusta, painonupista aukeavana.

transitient OK

Sumuttimet

Käsisumuttimet ja painesumuttimet ammattilaatua.

Suojaimet

transitient OK

KN95 hengityssuojain

KN95 hengityssuojain. Täyttää standardien GB2626-2006/EN 149:2001-A1:2009 vaatimukset.

transitient OK

Kasvovisiiri

Roiskeilta suojaava visiiri. Pehmuste otsaa vasten, kuminauhakiinnitys. Kevyt ja mukava.

transitient OK

Hygieniamaski

Kevyt, helppokäyttöinen, mukava hygieniamaski. Täyttää lääketieteellinen suojain luokka 1 direktiivi 93/42/EEC liite VII vaatimukset.

transitient OK

FFP3 hengityssuojain

Venttiilillä varustettu suojain. FFP3, suojaus 99% pienhiukkasilta, esim kovien puulaatujen hiominen, puunsuojausaineet, maalinpoisto hiomalla/betonin hiominen tms. Luokka: FFP3 NR. Hiukkasten läpäisy: EN149:2001+A1:2009, lauseke 7.9.1 ja 7.9.2. Testimentelmä: Kokonaisläpäiy sisäänpäin, suodatinmateriaalin läpäisy.

transitient OK

Gearsense suojalasit

Kevyt, mukava. EN166-standardin luokka F mukainen. (Suojaa pienienergiaisilta iskuilta, 6 mm teräskuula 45 m/s). Taitto alle 0,06 diopteria.

Erikoistuotteet

transitient OK

Ruosteenmuunnin

Tehokas ruosteenmuunnin. Aine pysäyttää ruostumisen ja kovettaa ruosteen. Kovettuneen ruosteen voi maalata, pakkeloida tms.

transitient OK

CC-Cores T ferrometallien korroosio­inhibiitti

Paljaiden rautametallipintojen korroosiosuoja-aine. Sovel­tuu koneistettavien kappaleiden suojaamiseen välivarastoinnin aikana. CC-Cores T passivoi metallipinnat ja estää pintaruosteen muodostumisen pesun jälkeen.

Graffitinpoisto

transitient OK

Clobe Graffitinpoistoliina

Tehokkaalla puhdistusliuottimella kyllästetyt fleecepyyhkeet. Karkea ja sileä puoli. Irrottaa töherrykset kovilta ja sileiltä pinnoilta helposti ja nopeasti.

Imeytystuotteet

transitient OK

CC-George nestevahinkojen torjunta-aine

Ravintolat, taksit, hotellit ym. paikat, joissa voi tapahtua häiritseviä ja ikävästi poistettavia nestevahinkoja voivat käyttää CC-Georgea puhdistamaan jäljet nopeasti ja tehokkaasti kaikilta pinnoilta.

transitient OK

Sorbix US Premium imeytysrae

Pieni raekoko, erittäin suuri imeytyspinta-ala. Nopea imeytys, ei pehmene helppo siivota. Lähes pölyämätön, ei vaikeuta siivoamista.

transitient OK

Oil Block nesteenimeytyspuomi

Tehokas ratkaisu erilaisten nestevuotojen ennaltatorjuntaan ja rajaukseen. Helposti muotoiltavan imeytyspuomin avulla on helppo suojata koneiden ympäristöt, estää nestevahinkojen leviäminen työtiloissa, huoltamoilla, kuljetusvälineissä yms. kohteissa, missä käsitellään ympäristölle haitallisia nesteitä.

transitient OK

Ikasorb imeytysrae

Yleiskäyttöinen imeytysrae, mineraalipohjainen, turvallinen, kovuutensa märkänäkin säilyttävä, helposti siivottava rae. Soveltuu fluorivetyhappoa lu­kuun­ottamatta kaikkien kemikaalien imeyt­tä­mi­seen.

transitient OK

Teollisuuspasseli

Pehmeä, imukykyinen puhdistuspyyhe. Sopii hyvin kohteisiin, joissa on pyyhittävänä öljyä ja rasvaa. Hyvä kestävyys ja imukyky auttaa kaikessa vaativassa puhdistamisessa, kuten kone- ja laitehuolto, hydrauliikkaosien puhdistaminen, peruspuhdistus rakennuksilla jne.

transitient OK

KEMA imeytysmatto

Viskoosipohjainen imeytysmatto. Erinomainen vesi­pohjaisten kemikaalien, kevyiden öljyjen, polt­to­­nesteiden ja liuotinaineiden imeyttämiseen.

transitient OK

CC-Oil Mat

CC-Oil Mat on tehokas, suomalainen, kierrätysmateriaaleista valmistettu öljy- ym. kemikaalivahinkojen puhdistamiseen ja ennaltaehkäisemiseen tarkoitettu imeytysmatto.

transitient OK

Imeytysrullateline

CC-Oil Mat ja KEMA imeytyspyyhkeille sopiva teline. Voidaan pitää lattialla tai kiinnittää seinälle.