Kiinteistö / Teollisuus

Voitelu

Voitelurasvat

transitient OK

Silikonirasva

Myrkytön, väritön, hajuton, mauton, H1 127 772, NSF CLP NY 020 hyväksytty, helppokäyttöisessä tuubissa oleva silikonirasva. Pitkäaikaiseen voiteluun sopiva aine, hylkii vettä, kestää erinomaisesti kosteutta, suolasumua sekä heikkoja happoja ja emäksiä. Erittäin pitkäikäinen ja lämpötilastabiili.

transitient OK

Keraaminen Pasta

Keraaminen pasta, ei sisällä metalleja, suojaa korroosiolta. Hyvä pakoputki- ja pakosarja-asennuksiin, merikäyttöön, yms. kohteisiin, joissa kierteiden suojaaminen korroosiolta on tärkeää.

transitient OK

Clobe KVR-00 keskusvoitelurasva

Puolijuokseva keskusvoitelurasva, NLGI 00. Saennin litiumkompleksi. Soveltuu erinomaisesti ajoneuvojen ja koneiden keskusvoitelujärjestelmiin. Erinomainen rasvavoidelluissa vaihteistoissa. Hyvä kosteissa ja raskaissa olosuhteissa, myös talvikäytössä.

transitient OK

Clobe Calsium LF

Sitkeä, hyvin vettä kestävä kalsium­saippuarasva, erinomainen hi­taasti liukuvien kohteiden voiteluun.

transitient OK

Clobe Mega Grease

Erittäin kovaa käyttöä ja kosteita oloja kestävä kalsium­sulfo­naatti­kompleksi­rasva.

transitient OK

CC-Jenka kierrepasta

Kiinnileikkautumisenestoaine CC-Jenka. Monikäyttöinen alumiini/grafiitti-pasta. Soveltuu käytettäväksi kaikkialla, missä on suojattava kierteet kosteudelta, kemikaaleilta tai korroosiolta. Myös hitaasti liikkuvien koteiden voiteluun, esim. liukupinnat ja hammasrattaat.

Voiteluöljyt

transitient OK

Clobe Extreme tarttuva öljy

Äärimmäisen tarttuva öljy kohteisiin, joissa öljykalvolta vaaditaan paljon. Kiinnipysyvä rasvamainen öljy ei valu pystysuorillakaan pinnoilla. Patentoidulla MoS2 - ja PTFE yhdistelmällä lisäaineistettu öljy suojaa paineelta, iskuilta tärinältä ja korroosiolta hyvin ohuenakin kerroksena. Erinomainen johdevoitelussa ja muissa liukuvaa liikettä edellyttävissä kohteissa. Max paineenkesto 35 tonnia/cm2.

transitient OK

Clobe Wire vaijerivoiteluaine

Erittäin korkealuokkainen, likaa keräämätön vaijerien voiteluaine. Ohut öljy tunkeutuu nopeasti vaijerien sisään vähentäen kulumista vedossa ja kelattaessa. Aineen perusöljyt ovat hyvin lämpötilavakaita, ne pysyvät juoksevina kylmissäkin oloissa muuttumatta liian valuviksi lämpimässäkään.

Metallintyöstö

transitient OK

CJK-0150 leikkuuneste

Emulgoituva yleisleikkuuneste, soveltuu kaikille koneistamistavoille hiili- ja niukkaseosteisilla teräksillä.

transitient OK

CJK-2855 synteettinen hiontaneste

Erityisesti hiontaan soveltuva täyssynteettinen neste, joka sopii hyvin myös koeponnistukseen ja jäähdytykseen. Emulgoituu hyvin veteen muodostamatta kalvoja työstökoneeseen.

transitient OK

CJK-7364 leikkuuöljy

Korkealaatuinen leikkuuöljy vaativaan työskentelyyn. Öljy sopii esim. korkeaseosteisten, vahvojen terästen lastuamiseen.

transitient OK

Clobe P-500 Leikkuu-, voitelu- ja kierrepasta

Erittäin monikäyttöinen aine, sopii kovien metallien kierteitykseen, vetämiseen, puristusmuokkaukseen, asennuspastaksi, hitaasti liikkuvien kohteiden voiteluun.