Kiinteistö / Teollisuus

Teollisuuspesu

Pesuaineet

transitient OK

CC-Depro haihtuva desinfiointiaine

Alkoholipohjainen, täysin haihtuva, jäämiä jättämätön turvallinen puhdistus- ja desinfiointiaine elintarvikekoneiden ja säilytystilojen puhdistamiseen. Sopii myö suojaimien, sosiaalitilojen, ovenkahvojen yms. vettä kestävien pintojen desinfiointiin.

transitient OK

Clobe Citrox pesuaine

Lähes kaikkea likaa poistava puhdistusaine. Eläinrasva, kasvirasva, hiiltynyt öljy, piki, öljy, tiivistejäämät, terva, pihka, jarrupöly, hartsi, tiesuola, painoväri, kumijäljet, bitumi, huulipuna, parafiini... Kaikki irtoaa. Käyttökohteita raskaista laitteista teollisuuteen, ajoneuvohuoltoon, kiinteistöihin yms

transitient OK

Clobe Mega Clean tehopuhdistusaine

Vesipohjainen erittäin voimakas ja täysin hajuton pesuaine vaativimpaan ammattikäyttöön. Mega Cleanilla voi poistaa helposti rasvan, öljyn, vahan, noen yms. hankalasti pestävät epäpuhtaudet. Sopii vaahdotettavaksi, painepesuun ja liotuskäyttöön. Irrottaa pihkaa sahanteristä yms.

transitient OK

Thunder rasvanpoistoaine

Vesipohjainen, tehokas rasvanpoistoaine. Se poistaa helposti painovärin, rasvat, öljyt, lietteen, noen ja muut pinttyneet epäpuhtaudet. Hajuton Thunder on miellyttävä ja turvallinen käyttää. Se voidaan huuhtoa suoraan viemäriin.

transitient OK

Prima vahanpoistoaine

Vesipohjainen huipputehokas pesuaine vaativaan ammattikäyttöön. Sillä voi poistaa helposti rasvan, öljyn, vahan, noen yms. hankalasti pestävät epäpuhtaudet.

transitient OK

CC-Ecoteho

Erittäin voimakas puhdistusaine kohteisiin, joissa aineelta vaaditaan paljon. Aine on kehitetty mahdollisimman monipuoliseksi ja tehokkaaksi puhdistajaksi, joka sopii useimpien ammattipuhdistuksessa kohdattavien kohteiden puhdistamiseen käsi- tai konetyömenetelmillä.

transitient OK

CC-707 vahva vesipohjainen teollisuuspesuaine

Erittäin voimakas vesiliukoinen puhdistusaine vaikeiden puhdistustehtävien hoitamiseen. Se korvaa useimmissa tapauksissa puhdistuskäyttöön tarkoitetut hiilivetyliuottimet. Tehonsa vuoksi CC-707 ei sovellu aroille materiaaleille eikä ole tarkoitettu yleispuhdistukseen.

transitient OK

CC-TOP teollisuuden tehopuhdistaja

CC-Top on ammatti- ja laitoskäyttöön suunniteltu vesipohjainen pesuaine. Tuote on tarkoitettu erityisesti vaikean lian poistoon käsityö- ja konemenetelmillä. Matalavaahtoinen aine sopii erittäin hyvin yhdistelmäkoneisiin. Pesun jälkeen pesuliuos on helppo huuhtoa pois puhdistetuilta pinnoilta.

transitient OK

CC-Megafoam vaahtopesuaine

Vaahtopesuaine ajoneuvopesuun. Muodostaa pysyvän, tehokkaasti likaa irrottavan vaahdon. Pitkä vaikutusaika auttaa poistamaan likaa pinnoilta ilman hankausta, neutraali aine (tiiviste pH 8) ei vahingoita vahapintaa. Kevyesti likaiset kohteet puhdistuvat pelkällä vaahdotuksella ja painepesulla, pinttynyt lika voi tarvita harjausta.

transitient OK

CC-Betoninpoisto

Orgaanisiin happoihin perustuva, pinta­materiaali­turvallinen, biohajoava betoninpoistoaine. Irrottaa sementtipohjaisia aineita, ruos­tetta, rasvaa, öljyä yms. Erinomainen myös ferro- ja alumiinsulfaatinpoistoaineena ja pellin peittauksessa. Geelimäinen aine tarttuu myös pystysuorille pinnoille.

transitient OK

CC-Baron tehokas pesuaine vaativaan puhdistukseen

CC-Baron on ammattilaisen valinta vaikean lian poistoon. Matalavaahtoinen aine soveltuu sekä käsi-, että konemenetelmillä tapahtuvaan puhdistukseen.

transitient OK

Thunder E rasvanpoistoaine

Thunder-E on vesipohjainen, tehokas puhdistusaine elintarviketeollisuuteen ja elintarvikkeiden alkutuottajakäyttöön. Aine irrottaa rasvan ja muun hankalasti poistettavan lian nopeasti ja tehokkaasti. Suositellaan käytettäväksi teurastamoiden, elintarvikekoneiden ja eläinsuojien puhdistamiseen, rasvanpoistoon ilmansuodattimista, ilmastointikanavista yms. kohteista. Pinttynyt lika irtoaa helposti suihkuttamalla pesuliuosta käsisumuttimella puhdistettavalle pinnalle ja pyyhkimällä.

transitient OK

CC-Hapan hapan puhdistus- ja pintakäsittelyaine

Nestemäinen erikoispuhdistusaine, jonka happo- ja tensidiyhdisteet puhdistavat vaikeimmankin lian ja epäpuhtaudet nopeasti ja helposti. Tuote sisältää myös vaahdonestoaineen, jonka ansiosta aineella työskentely on vaivatonta.

transitient OK

CC-Talpu alumiininpesuaine

Tehokas alumiiniosat puhdistava ja kiillottava pesuaine. Erinomainen rasvan, työstö-öljyn, hiontakiillotusaineiden ja hapettumien puhdistamiseen.

transitient OK

CC-Temax osienpesuaine

CC-Temax on vesipohjainen rasvanpoistoaine koneelliseen osienpesuun esim. Teijo-pesukoneissa tms. osienpesulaitteissa. Voimakas puhdistusaine irrottaa erittäin pienellä annostuksella (1 - 3,5%) vaikeankin rasvalian, karstan ja öljyn.

transitient OK

CC-Telux osienpesuaine

Vesipohjainen, rasvanpoistoaine koneelliseen osienpesuun esim. Teijo-pesukoneissa tms. osienpesulaitteissa. Tuote soveltuu hyvin kohteisiin, joissa puhdistettavat kohteet eivät ole vaikeasti pinttyneitä, erittäin vaikeasti puhdistettaviin kohteisiin suositellaan CC-Temax -pesuainetta.

transitient OK

CC-Fire palojälkien puhdistusaine

Voimakas puhdistusaine erilaisten vettäkestävien pintojen puhdistamiseen. Aine irrottaa tehokkaasti nokea, karstaa yms. jälkiä, sopii hyvin mm. tulipalojen jälkien puhdistamiseen. Voidaan käyttää korkeapainepesureissa ja käsityömenetelmillä.

transitient OK

CC-Vaahtopesu

Hyvin pystysuorille pinnoille tarttuva, voimakas ja monikäyttöinen vaahtopesuaine teollisuuskäyttöön. CC-Vaahtopesun pitkä vaikutusaika auttaa irrottamaan vaikeaakin likaa vähällä työllä-

transitient OK

CC-Vaahdonesto

Erilaisten puhdistuskoneiden vesisäiliöihin lisättävä vaahtoamisenestoaine. Tuote estää vaahtoamisen aiheuttaman säiliön täyttymisen. Käytetty pesuliuos voidaan huuhdella viemäriin normaalisti.

Liuottimet

transitient OK

CC-Ecosolv kasviöljypohjainen liuotin

Kasviöljypohjainen, käyttäjä- ja ympäristöystävällinen veteen emulgoituva teholiuotinaine rasvalian poistoon. Hitaasti haihtuva, luonnossa helposti hajoava.

transitient OK

CC-Solvent hiilivetyliuotin

Petrolipohjainen rasvanpoistoliuotin rasvanpoistoon, osienpuhdistukseen yms. mekaanisten laitteiden huoltopuhdistukseen. Silikonin tukkimat suodattimet puhdistuivat CC-Solventilla liuottamalla. Sopii vesipatjapuhdistusmenettelyyn, suihkutettavaksi, harjalla tai sienellä levitettäväksi ja allaspuhdistukseen. Hitaasti haihtuva, miedon hajuinen aine, ei sisällä aromaattisia hiilivetyjä.

transitient OK

Solvent E emulgoituva liuotin

Veteen emulgoituva rasvan- ja öljynpoistoaine koneiden, raskaiden ajoneuvojen ja moottorien pesua varten. Solvent-E soveltuu suihkutettavaksi, harjalla tai sienellä levitettäväksi ja allaspuhdistukseen. (Ei vesipatjamenetelmälle.) Aine on turvallinen käyttää useimmilla materiaaleilla, mutta ennen laajaa käyttöä muovi-, kumi- ja maalipinnoilla suositellaan kokeilua pienellä alueella.

transitient OK

Solvent X hajuton hiilivetyliuotin

Kirkas, lähes hajuton hiilivetyliuotinaine, joka soveltuu rasvan, öljyn, silikoniöljyn yms. rasvapohjaisen lian poistamiseen useimmilta materiaaleilta. Kumi-, muovi- ja maalipinnoilla suositellaan kokeilua pienellä alueella ennen käyttöä. Hajuttomana aine soveltuu hyvin käytettäväksi sisätiloissa, mm. konttorikoneet, hissit, jne. voidaan puhdistaa Solvent-X:lla. Aine poistaa tehokkaasti silikoniöljyn eri pinnoilta, sopii hyvin kirjapainoihin, tulostimiin teloihin jne. Soveltuu myös ultraäänipuhdistukseen.

transitient OK

Vahva-Juha puhdistusliuotin

Kaiken rasvapohjaisen lian, pien, asfalttijäämien yms. irrottamiseen tarkoitettu teollisuusliuotin. Aine voi vahingoittaa maalipintoja, muovia ja kumia, varmista arkojen materiaalien kestävyys ennen aineen käyttöä.

transitient OK

CC-100 liuotin

Haihtuva liuotinaine, sopii rasvanpoistoon lähes kaikilla pinnoilla. Erinomainen ennen liimausta tapahtuvaan pintapuhdistukseen, turvallinen useimmilla muovilaaduilla.

transitient OK

CC-Superliuotin

Voimakas, veteen emulgoituva liuotinaine. Aineen puhdistusteho riittää poistamaan kuumiin osiin tarttuneen karstan, suojavahan, pikeentyneen öljyn ja rasvan, ruosteensuojamassan jäänteet ja muut moottoreihin ja ajoneuvoihin tarttuvat hankalat epäpuhtaudet.

transitient OK

CC-Liuotin

Monikäyttöinen petrolipohjainen rasvanpoistoliuotin. Se sopii vesipatjapuhdistusmenettelyyn, suihkutettavaksi ja allaspuhdistukseen.

transitient OK

CC-Liuotin E

Veteen emulgoituva rasvan- ja öljynpoistoaine koneiden, raskaiden ajoneuvojen ja moottorien pesua varten. Soveltuu suihkutettavaksi ja allaspuhdistukseen. (Ei vesipatjamenetelmälle). Käytettävä rasvanerottelukaivolla varustetuissa paikoissa.

Ajoneuvonpesu

transitient OK

CC-Super kalustonpesuaine

Nykyaikaisiin pesulaitteisiin ja työmenetelmiin kehitetty ajoneuvojen pesuaine. Tehokas aine puhdistaa normaalisti likaantuneen ajoneuvon nopeasti vähällä työllä.

transitient OK

CC-Korpa kalustonpesuaine

CC-Korpa on huipputehokas ammattimainen kalustonpuhdistusaine, joka täyttää nykyiset ja tulevat ympäristön- ja työsuojeluvaatimukset. (ÖBA 1-2016) Käytetyt tensidit ovat nopeasti luonnossa hajoavia, se ei sisällä liuottimia eikä fosfaatteja, joten käytetty liuos voidaan huuhtoa suoraan viemäriin.

transitient OK

CC-Super Raju kalustonpesuaine

Erittäin tehokas ympäristö- ja työturvallinen kuljetus­kaluston sekä teollisuuden pesuaine. Puhdistaa: kaluston päältä ja sisältä. Työkoneet, veneet, asuntovaunut / autot, ruohonleikkurit, junat, korjaamoiden lattiat jne. Tuote sopii erinomaisesti myös teollisuus­sii­voojien yleispesuaineeksi.

transitient OK

CC-Jymy ajoneuvonpesuaine raskaaseen käyttöön

Erittäin voimakas pesuneste vaikeimman rasvalian, pihkan, lehtivihreän yms. poistoon. Kohteisiin, missä mikään muu vesipohjainen pesuaine ei tehoa.

transitient OK

REAKTOR kalustonpuhdistusaine

Suurkäyttäjille tehokkaissa puhdistuslaitteissa käytettäväksi valmistettu kalustonpesuaine.

transitient OK

CC-Superwax vahaava autonpesuaine

Korkealaatuista polymeerivahaa sisältävä silikaattivapaa autonpesuaine, joka puhdistaa ajoneuvojen pinnat jättäen kirkkaan, lialta ja kulumiselta suojaavan vahakalvon. Ajoneuvon pinta pysyy kirkkaana ja helppona puhdistaa. Hapettumiselta ja kulumiselta suojattuna maalipinta kestää pitkään ja ajoneuvon arvo säilyy hyvin. Erinomainen pesuaine usein pestäville ajoneuvoille. Vaha suojaa pintaa pesun aiheuttamalta kulumiselta ja pitää pinnan edustavana.

transitient OK

CC-Megafoam vaahtopesuaine

Vaahtopesuaine ajoneuvopesuun. Muodostaa pysyvän, tehokkaasti likaa irrottavan vaahdon. Pitkä vaikutusaika auttaa poistamaan likaa pinnoilta ilman hankausta, neutraali aine (tiiviste pH 8) ei vahingoita vahapintaa. Kevyesti likaiset kohteet puhdistuvat pelkällä vaahdotuksella ja painepesulla, pinttynyt lika voi tarvita harjausta.

transitient OK

Clean Car Wax vahashampoo

Polymeerivahapitoinen neutraali pintapuhdistusaine. Aine puhdistaa pinnat pölystä, kurasta yms. pintaliasta pienellä annostuksella. Polymeerivaha jättää kiiltävän, pintaa suojaavan ja puhdistusta helpottavan kalvon.

transitient OK

Nano Wax Polish huuhteluvaha

Kirkkaan, liukkaan, likaantumiselta suojaavan pinnan muodostava huuhteluvaha ajoneuvoille, veneisiin, asuntovaunuille yms. Pesun jälkeen levitettävä vaha auttaa myös kuivaamaan ajoneuvon pinnan. Vahakäsittely helpottaa myös seuraavaa pesua, lika ei tartu vahattuun pintaan niin hyvin kuin vahaamattomaan.

transitient OK

CC-Misolv liuotinpesuaine

CC-Misolv on raskaan kaluston pesuun kehitetty erittäin tehokas, viimeisimpään mikroemulsiotekniikkaan perustuva liuotinpesuaine, joka toimii erinomaisesti myös talviolosuhteissa. Ammattilaisten pesuvaatimuksia vastaamaan kehitetty vahvasti emäksinen aine sisältää erittäin runsaasti mikroemulgoitua hiilivetyliuotinta.

transitient OK

CC-Strada alumiinivanteiden puhdistusaine

Tehokas alumiinivanteet puhdistava ja kiillottava pesuaine. Pienellä annoksella toimiva, turvallinen ja taloudellinen aine tekee vanteiden puhdistamisesta nopeaa ja tehokasta. CC-Strada irrottaa vanteista suolan, maantiepien yms. helposti alumiinipintoihin pinttyvän lian.

transitient OK

CC-Tire pesuaine vannepesukoneisiin

Vannepesukoneissa toimiva tehokas ja taloudellinen vähävaahtoinen puhdistusaine. Riittoisa aine pesee pienellä annostuksella, hyvä liansitomiskyky tekee aineesta tehokkaasti puhdistavan ja pidentää pesuseoksen vaihtoväliä.

transitient OK

CC-Star tuulilasinpesuneste

Tehokkaasti puhdistava, männyntuoksuinen tuulilasinpesuneste. Sopii tuulilasien ja valonheittimien pesuun, ikkunoiden puhdistukseen yms. Aine irrottaa hyönteisten jäljet, pölyn, maantielian ja kuran lasipinnoilta helposti vahingoittamatta maalipintaa tai kumia.

transitient OK

CC-Kristal Super tuulilasinpesuneste -50ºC

Vahvasti tiivistetty, miedon tuoksuinen, tehokas pesuneste ajoneuvojen tuulilaseille ja lampunpesimiin.

transitient OK

CC-Kristal käyttövalmis tuulilasinpesuaine

Miedon tuoksuinen, tehokas pesuneste tuulilaseille.

Autokemikaalit

transitient OK

CC-Syylari jäähdytinneste

BS6580-standardin mukainen nitriitti-, amiini- ja fosfaattivapaa jääh­dy­tys­nes­te polttomoottorien jäähdytysjärjestelmiin.

Erikoistuotteet

transitient OK

Ruosteenmuunnin

Tehokas ruosteenmuunnin. Aine pysäyttää ruostumisen ja kovettaa ruosteen. Kovettuneen ruosteen voi maalata, pakkeloida tms.

transitient OK

CC-Cores T ferrometallien korroosio­inhibiitti

Paljaiden rautametallipintojen korroosiosuoja-aine. Sovel­tuu koneistettavien kappaleiden suojaamiseen välivarastoinnin aikana. CC-Cores T passivoi metallipinnat ja estää pintaruosteen muodostumisen pesun jälkeen.