Kiinteistö / Teollisuus

Kiinteistö

Pesuaineet

transitient OK

CC-Savuvek savuvahinkojen saneerausaine

Tulipalon jälkeisen savunhajun poistoon tarkoitettu CC-Savuvek hajottaa hajua aiheuttavat pienhiukkaset neutraloiden hajun nopeasti ja tehokkaasti. Käytössä aineen on havaittu toimivan erinomaisesti myös muunlaisessa vaikean hajun postamisessa, kuten esim. mädäntyneen lihan yms. orgaanisen aineen jättämän hajun neutraloinnissa.

transitient OK

CC-Menthol hajunpoistopesuaine

Voimakkaasti mentolipeittohajustettu pesuaine. Erittäin tehokkaasti epämiellyttäviä hajuja poistava aine soveltuu jäteastioiden, sosiaalitilojen, käymälöiden, kuljetusajoneuvojen, jätehuoneiden yms. tilojen kevyeen pesuun ja hajunpoistoon.

transitient OK

CC-Sitrus peittohajuste

Sitrushajuste erilaisten epämiellyttävien hajujen poistoon vettä kestäviltä pinnoilta.

transitient OK

Clobe Hormi IV-kanavien puhdistusaine

Vesipohjainen, tehokas rasvanpoistoaine. Hajuton Clobe Hormi on miellyttävä ja turvallinen käyttää. Aineen voi huuhtoa suoraan viemäriin. Toimii viileässäkin.

transitient OK

CC-Fire palojälkien puhdistusaine

Voimakas puhdistusaine erilaisten vettäkestävien pintojen puhdistamiseen. Aine irrottaa tehokkaasti nokea, karstaa yms. jälkiä, sopii hyvin mm. tulipalojen jälkien puhdistamiseen. Voidaan käyttää korkeapainepesureissa ja käsityömenetelmillä.

Kiinteistökemikaalit

transitient OK

CC-Granu lämpöä kehittävä jäänsulatusrae

Lämpöä kehittävä jäänsulatusrae. Lumen ja jään kanssa kosketuksiin tuleva CC-Granu muodostaa lämpöä (280 kJ / kg), joka sulattaa jään ja lumen nopeasti.

transitient OK

CC-Jäärae jäänsulatusrae

Ruokasuolan korvaava, erittäin tehokas jäänsulatusaine CC-Jäärae toimii erittäin kylmissä oloissa. Aine ei sisällä natriumia, joten sitä voidaan käyttää myös pohjavesialueilla.

transitient OK

CC-Sula jäänsulatusneste

Jäänsulatus- ja jäätymisenestoaine. Kaliumformiaattipohjainen aine, ei sisällä ureaa tai glykolia. Aine sulattaa jään jättämättä pinnoille liukkaita kalvoja.

transitient OK

Biotreat biologinen putkistonhoitoaine

Biologisesti toimiva putkistonhoitoaine, joka estää viemäritukosten syntyä.

transitient OK

Tube Open nestemäinen viemärinavausaine

Tube Open on rakennushuollon ammattilaisille kehitetty tukkeutuneiden viemärien avaaja. Aine poistaa tukkeumat ja epämiellyttävät hajut viemäreistä erittäin tehokkaasti.

transitient OK

CC-Wexur virtsakiven poistojauhe

Virtsakiven tai kalkin tukkimat putkistot avaava luonto- ja käyttäjäystävällinen tehoaine.

transitient OK

CC-Pellets viemärinaukaisurae

CC-Pellets on erittäin voimakas raemainen viemärinaukaisuaine. Se poistaa useimmat tukkeumat hyvin nopeasti. Samalla se vie hajuhaitat putkistoista.

transitient OK

CC-Voima tukkeumanpoistaja viemäreihin

Erittäin tehokas tukkeumanpoistaja muovi-, kupari- ja valurautaputkistoihin. CC-Voima hajottaa orgaanisia materiaaleja, kuten hiukset, saippuasaostumat ja rasva hyvin tehokkaasti, siten näiden aineiden aiheuttamat tukkeumat poistuvat CC-Voimalla helposti ja vaivattomasti.

transitient OK

Clobe Putkitorpedo rikkihappopohjainen viemärinavausaine

Erittäin voimakas rikkihappopohjainen putkenavaaja. Hajottaa rasvan, saippuan, hiukset, paperin, kalk­keumat, ruosteen yms. mahdolliset tukkeumanaiheuttajat.

transitient OK

CC-Tulppa viemärien kuivumisen­estoaine

CC-Tulppa estää pitkään käyttämättöminä olevien viemärien kuivumisen ja sitä seuraavan epämiellyttävän hajun ilmaantumisen.

transitient OK

A-Paikka asfaltinpaikkamassa

A-Paikka sopii asfaltin korjaamiseen, reunakivien tai perustuksien ja asfaltin välin täyttämiseen yms. kohteisiin.

transitient OK

Kesto-Katto katonpaikka-aine

Levitettävä lasikuituvahvistettu katonpaikkausaine. Tuote soveltuu kattojen paikkaamiseen, halkeamien korjaamiseen, saumojen tiivistämiseen ja liikuntasaumojen korjaamiseen.

transitient OK

Clobe Bitupaikka

Helppokäyttöinen, juokseva halkeamanpaikkausbitumi.

transitient OK

Pikabetoni

Nopeasti kuivuva ja vahva, luonnon­kivi­aineksia sisältävä pikabetoni

transitient OK

CC-Ultra Floor betoninkäsittely/ lattiansuoja

Puhdistaa ja suojaa betoni-, kivi-, laatta- yms. kovat pinnat. Aine kovettaa betonipinnan jopa 50% normaalia kovemmaksi, tiivistää pinnan ja estää kosteusvaurioiden syntymistä. Kova, tiivis pinta on helppo puhdistaa ja kulumisesta johtuva pölyäminen vähenee.

transitient OK

Pika-Asfaltti

Asfaltinpaikkamassa suurkuluttajakäyttöön. Kovaa kulutusta kestävä, nopeakäyttöinen massa.

transitient OK

CC-Ice jäähdytysneste

Korkealuokkainen glykolipohjainen jäähdytysneste LVI-käyttöön. Inhibitoitu aine suojaa järjestelmät jäätymiseltä ja korroosiolta

transitient OK

FINALSAN PLUS rikkakasvien torjunta-aine

Luontaiseen rasvahappoon perustuva rikkakasvien torjunta-aine. Sillä voi torjua nopeasti ja luonnonmukaisesti pensaiden ja puiden alta, kiveytyksiltä ja poluilta.

transitient OK

Loxiran muurahaispuffetti

Täytettävä muurahaisrasia, varustettuna luonnonmukaisella syötillä muurahaisten torjuntaan keittiössä, sisätiloissa, terassilla ja parvekkeella. Tuhoaa koko muurahaisyhteiskunnan. Vaikuttava aine: spinosadi.

transitient OK

Permanent hyttys- ja kärpässpray

Permanent on heti käyttövalmis pinnoille sumutettava pintaspray. Laskeutuessaan käsitellylle alueelle sumutettua torjunta- ainetta jää hyönteisten jalkoihin. Hyönteiset puhdistavat jalkansa ja ainetta kulkeutuu niiden elimistöön aiheuttaen välittömän kuoleman. Yhden käsittelyn vaikutus säilyy 6 viikkoa. Vaikuttava aine: Pyretriini.

transitient OK

Loxiran-S muurahaissirote

Luonnonmukainen ja tehokas sirote muurahaisia vastaan. Tuhoaa koko muurahaisyhteiskunnan, tarkoitettu ulkokäyttöön. Sopii sekä sirotteluun että kasteluveteen liuotettuna. Käytetään sirottelussa 10 g / m² tai kastelussa 10g (2 teelusikallista) / 5 dl vettä. Vaikuttava aine: Pyretriini.

Maalit

transitient OK

Clobe Park tiemerkintämaali

Nopeasti kuivuva tiemerkintämaali. Clobe Park sopii 5 - 10 cm leveiden merkintäviivojen tekemiseen asfaltille, betonille, maahan yms.

Graffitinpoisto

transitient OK

Clobe Graffitinpoistoliina

Tehokkaalla puhdistusliuottimella kyllästetyt fleecepyyhkeet. Karkea ja sileä puoli. Irrottaa töherrykset kovilta ja sileiltä pinnoilta helposti ja nopeasti.