Clobe UV-22 uv-kovettuva liima

Clobe UV-22 muodostaa lähes näkymättömän, luotettavan liitoksen lasiin, metalliin, muoviin, puuhun, kiveen yms.
Liima kovettuu UV-lampulla tai suorassa auringonpaisteessa. Voit työskennellä liiman kanssa, levittää, asetella ja hakea oikeaa paikkaa osille rauhassa, liima kovettuu vasta kun käytät UV-lamppua.

Clobe 111 pikaliima

Yleiskäyttöinen, nopea liima. Sopii metalli-, kumi- ja muovipinnoille ja näiden aineiden yhdistämiseen. Hyvä pienivälyksisien kohteiden liittämisessä.
Kestää hyvin iskuja ja tärinää.

Clobe 300 täyttävä pikaliima

Korkeaviskositeettinen pikaliima. Soveltuu erityisesti huokoisille pinnoille, joihin ohuet liimat imeytyvät liian nopeasti. Hyvä korkin, nahan, puun, muovien yms. liimauksessa. Täyttää jopa 0,3 mm.

Clobe EL Elastinen pikaliima

Elastinen pikaliima, kumin tai kumi/muoviyhdistelmien liimaamiseen. O-renkaiden liimaamisessa taipuvuus 180 asteeseen saakka. Erittäin hyvä esim. paineistettujen ovitiivisteiden liimaamisessa yms. kumi/metalliliitoksissa.

Clobe Gel geelimäinen pikaliima

Geelimäinen, juoksematon pikaliima. Tarttuu hyvin metalleihin, muoviin ja puuhun. Hyvä huokoisilla pinnoilla, esim. nahka, puu, kuitulevyt. Erityisen hyvä pystysuorilla pinnoilla yms. kohteissa, joissa juoksevia liimoja on vaikea käyttää.

Clobe Metalliepoksi

Kaksikomponenttinen korjausepoksitanko. Halkeamien, kierteiden, koteloiden yms. korjaamiseen.
Kaikkiin kohteisiin, joissa tarvitaan metalliosien korjaamista tai yhteenliittämistä.

Clobe 541 lukite

Nopeasti lukitseva yleislukitusneste kierreosiin kuten mutterihin ja ruuveihin. Pysäyttää vuodot ja suojaa korroosiolta. Öljynkestävä. Keskivahva kiinnitys, purettavissa työkaluilla.

Clobe 676 kierretiiviste

Polymeeripohjainen metallikierretiiviste kaasuille ja kemikaaleille. Valumaton aine pysyy joustavana, kestää tärinää ja lämpötilanvaihteluja. Käytetään yleisesti maakaasuasennuksissa ja sprinklereissä.
Soveltuu mm: Ammoniakki, typpi, natriumvetysulfidi, jonka vetypitoisuus alle 75%
Ei sovellu happi, otsoni, 100% vety.

Clobe 690 lukite

Huippuluja lukite pysyviin asennuksiin, osat vaikea purkaa lukitteen kovetuttua. Erittäin vahva kiinnitys.

Clobe 4000T tasotiiviste

Nopea ja varma tiiviste kierteille ja laipoille. Tiiviste soveltuu hyvin monimutkaisien muottivalujen asennuksiin. Veden, polttoaineiden, öljyn, liuotinaineiden y.m. kestävä. Osat ovat purettavissa käsityökaluin. Ei sisällä liuotinaineita.