CC-Agat konetiskijauhe

Kaikkiin jauhemaista pesuainetta käyttäviin pesukoneisiin sopiva konetiskijauhe. Tuote toimii hyvin kaikissa vesiolosuhteissa.

CC-Tuju voimakas kalkinpoistoaine

Vahva kalkkia ja muita saostumia pesukoneista, kahvinkeittimistä, boilereista, sekoitussäiliöistä yms. poistava kalkinpoistoaine. Tuote irroittaa vesisäiliöihin, vastuksiin ja putkiin kertyneet saostumat nopeasti ja vähällä työllä. Aine on matalavaahtoinen ja lähes hajuton.

CC-Kalk kalkinpoistoaine

Tehokas tuote kalkin poistamiseen astioista ja pesukoneista ravintoloissa, kahviloissa, keittiöissä ja sairaaloissa, aine sopii ruostumattoman teräksen, posliinin ja lasin puhdistamiseen.

CC-Liotus teräksen liotusaine

CC-Liotus on erityisesti teräsastioiden kirkastamiseen tarkoitettu voimakas liotusaine. Se sopii valmistusastioiden, ruokailuvälineiden, ym. ruostumattomasta teräksestä tehtyjen esineiden kirkastamiseen.

CC-Säde käsitiskiaine

Vähävaahtoinen, hyvin huuhtoutuva Säde pesee normaalin käsitiskin tehokkaasti ja taloudellisesti. Tuote sopii kaikenlaisten astioiden pesemiseen, se ei vahingoita puukahvoja tai koristeluja.

CC-Rasvaset linjastopesuaine

Kaikkien rasvapaistolinjojen puhdistukseen tarkoitettu, erittäin tehokkaaksi todettu pesuaine. Tuote on nopeatoiminen ja tehokas pinttyneenkin rasvan irrottaja, se poistaa kiinnitarttuneen paistorasvan vähällä vaivalla.

CC-Pesurae

Raepesukoneisiin tarkoitettu pesurae. Rae on valmistettu myrkyttömästä, elintarvikelaatuisesta Polyoksimetyleenioksidi (POM) -muovista. Rakeen koko, kovuus ja muoto on optimoitu irrottamaan kiinnipalanut, pinttynyt lika naarmuttamatta pestävää astiaa. Rakeet kestävät n. 2500 pesukertaa.

Game Alu alumiiniastioiden pesuaine

Game alu, tehokas pesuaine alumiiniastioille ja muovikorien pesuun.

CC-Joutset, joutsenmerkitty konetiskiaine

Joutsenmerkitty useimpiin vesiolosuhteisiin sopiva tehokas nestemäinen koneastianpesuaine. Tuote sopii kaikkiin automaattisilla annostelijoilla varustettuihin astianpesukoneisiin.

CC-Koneset konetiskiaine kovan veden alueelle

Koviin vesiolosuhteisiin kehitetty koneastianpesuaine. Tuote sisältää tehokkaasti veden kovuustekijöitä sitovia kompleksinmuodostusaineita, jotka estävät kalkin yms. mineraalien tarttumista astioihin.