CC-Megafoam vaahtopesuaine

Vaahtopesuaine ajoneuvopesuun. Muodostaa pysyvän, tehokkaasti likaa irrottavan vaahdon. Pitkä vaikutusaika auttaa poistamaan likaa pinnoilta ilman hankausta, neutraali aine (tiiviste pH 8) ei vahingoita vahapintaa. Kevyesti likaiset kohteet puhdistuvat pelkällä vaahdotuksella ja painepesulla, pinttynyt lika voi tarvita harjausta.

CC-Misolv liuotinpesuaine

CC-Misolv on raskaan kaluston pesuun kehitetty erittäin tehokas, viimeisimpään mikroemulsiotekniikkaan perustuva liuotinpesuaine, joka toimii erinomaisesti myös talviolosuhteissa. Ammattilaisten pesuvaatimuksia vastaamaan kehitetty vahvasti emäksinen aine sisältää erittäin runsaasti mikroemulgoitua hiilivetyliuotinta.

Nano Wax Polish huuhteluvaha

Kirkkaan, liukkaan, likaantumiselta suojaavan pinnan muodostava huuhteluvaha ajoneuvoille, veneisiin, asuntovaunuille yms. Pesun jälkeen levitettävä vaha auttaa myös kuivaamaan ajoneuvon pinnan. Vahakäsittely helpottaa myös seuraavaa pesua, lika ei tartu vahattuun pintaan niin hyvin kuin vahaamattomaan.

CC-Tire pesuaine vannepesukoneisiin

Vannepesukoneissa toimiva tehokas ja taloudellinen vähävaahtoinen puhdistusaine. Riittoisa aine pesee pienellä annostuksella, hyvä liansitomiskyky tekee aineesta tehokkaasti puhdistavan ja pidentää pesuseoksen vaihtoväliä.

CC-Kristal käyttövalmis tuulilasinpesuaine

Miedon tuoksuinen, tehokas pesuneste tuulilaseille.

CC-Kristal Super tuulilasinpesuneste -50ºC

Vahvasti tiivistetty, miedon tuoksuinen, tehokas pesuneste ajoneuvojen tuulilaseille ja lampunpesimiin.

CC-Super Raju kalustonpesuaine

Erittäin tehokas ympäristö- ja työturvallinen kuljetus­kaluston sekä teollisuuden pesuaine.
Puhdistaa: kaluston päältä ja sisältä. Työkoneet, veneet, asuntovaunut / autot, ruohonleikkurit, junat, korjaamoiden lattiat jne. Tuote sopii erinomaisesti myös teollisuus­sii­voojien yleispesuaineeksi.

CC-Jymy ajoneuvonpesuaine raskaaseen käyttöön

Erittäin voimakas pesuneste vaikeimman rasvalian, pihkan, lehtivihreän yms. poistoon. Kohteisiin, missä mikään muu vesipohjainen pesuaine ei tehoa.

REAKTOR kalustonpuhdistusaine

Suurkäyttäjille tehokkaissa puhdistuslaitteissa käytettäväksi valmistettu kalustonpesuaine.

Clean Car Wax vahashampoo

Polymeerivahapitoinen neutraali pintapuhdistusaine. Aine puhdistaa pinnat pölystä, kurasta yms. pintaliasta pienellä annostuksella. Polymeerivaha jättää kiiltävän, pintaa suojaavan ja puhdistusta helpottavan kalvon.