Clobe Mega Clean tehopuhdistusaine

Vesipohjainen erittäin voimakas ja täysin hajuton pesuaine vaativimpaan ammattikäyttöön. Mega Cleanilla voi poistaa helposti rasvan, öljyn, vahan, noen yms. hankalasti pestävät epäpuhtaudet. Sopii vaahdotettavaksi, painepesuun ja liotuskäyttöön. Irrottaa pihkaa sahanteristä yms.

CC-707 vahva vesipohjainen teollisuuspesuaine

Erittäin voimakas vesiliukoinen puhdistusaine vaikeiden puhdistustehtävien hoitamiseen. Se korvaa useimmissa tapauksissa puhdistuskäyttöön tarkoitetut hiilivetyliuottimet. Tehonsa vuoksi CC-707 ei sovellu aroille materiaaleille eikä ole tarkoitettu yleispuhdistukseen.

CC-TOP teollisuuden tehopuhdistaja

CC-Top on ammatti- ja laitoskäyttöön suunniteltu vesipohjainen pesuaine. Tuote on tarkoitettu erityisesti vaikean lian poistoon käsityö- ja konemenetelmillä. Matalavaahtoinen aine sopii erittäin hyvin yhdistelmäkoneisiin. Pesun jälkeen pesuliuos on helppo huuhtoa pois puhdistetuilta pinnoilta.

CC-Baron tehokas pesuaine vaativaan puhdistukseen

CC-Baron on ammattilaisen valinta vaikean lian poistoon. Matalavaahtoinen aine soveltuu sekä käsi-, että konemenetelmillä tapahtuvaan puhdistukseen.

CC-Ecoteho

Erittäin voimakas puhdistusaine kohteisiin, joissa aineelta vaaditaan paljon. Aine on kehitetty mahdollisimman monipuoliseksi ja tehokkaaksi puhdistajaksi, joka sopii useimpien ammattipuhdistuksessa kohdattavien kohteiden puhdistamiseen käsi- tai konetyömenetelmillä.

Prima vahanpoistoaine

Vesipohjainen huipputehokas pesuaine vaativaan ammattikäyttöön. Sillä voi poistaa helposti rasvan, öljyn, vahan, noen yms. hankalasti pestävät epäpuhtaudet.

Thunder rasvanpoistoaine

Vesipohjainen, tehokas rasvanpoistoaine. Se poistaa helposti painovärin, rasvat, öljyt, lietteen, noen ja muut pinttyneet epäpuhtaudet. Hajuton Thunder on miellyttävä ja turvallinen käyttää. Se voidaan huuhtoa suoraan viemäriin.