CC-Megafoam vaahtopesuaine

Vaahtopesuaine ajoneuvopesuun. Muodostaa pysyvän, tehokkaasti likaa irrottavan vaahdon. Pitkä vaikutusaika auttaa poistamaan likaa pinnoilta ilman hankausta, neutraali aine (tiiviste pH 8) ei vahingoita vahapintaa. Kevyesti likaiset kohteet puhdistuvat pelkällä vaahdotuksella ja painepesulla, pinttynyt lika voi tarvita harjausta.

Clobe Tekstiilinpesu

Tehokas, hellävarainen puhdistusvaahto kaikille tekstiileille. Erinomainen mattojen, huonekaluverhousten yms. kohteiden puhdistamiseen ilman vesipesua. Irrottaa pinttyneetkin tahrat ja lian tekstiileistä.

Clobe Handwash ihonpuhdistusvaahto

Vaahto puhdistaa rasvan, öljyn yms lian iholta ilman vettä. Suihkuta vaahtoa iholle, hankaa ja pyyhi iho paperipyyhkeellä tms puhtaaksi.

Glass Clean

Vaativiin kohteisiin tehty lasin ja muiden kirkkaiden pintojen puhdistusaine. Aineella saa kirkkaan, puhtaan pinnan aikaan nopeasti ja vähällä työllä. Glass Cleania suihkutetaan kohteeseen ja pyyhitään pois, helppoa ja yksinkertaista. Soveltuu käytettäväksi myös kylmissä olosuhteissa.

Foaming Cleaner

Jäähdytyskennojen ja lauhduttimien puhdistusaine. Tarttuva ja pysyvä vaahto irrottaa pinttyneenkin lian jäähdytyslaitteistojen pinnoilta. Tehokas ja helppokäyttöinen aine nopeuttaa puhdistusta ja vähentää laitteiden puhdistamisen työvoimakustannuksia.