Keraaminen Pasta

Keraaminen pasta, ei sisällä metalleja, suojaa korroosiolta. Hyvä pakoputki- ja pakosarja-asennuksiin, merikäyttöön, yms. kohteisiin, joissa kierteiden suojaaminen korroosiolta on tärkeää.

CC-Jenka kierrepasta

Kiinnileikkautumisenestoaine CC-Jenka. Monikäyttöinen alumiini/grafiitti-pasta. Soveltuu käytettäväksi kaikkialla, missä on suojattava kierteet kosteudelta, kemikaaleilta tai korroosiolta. Myös hitaasti liikkuvien koteiden voiteluun, esim. liukupinnat ja hammasrattaat.

Clobe Kuparipasta

Erittäin kestävä asennus / kiinnileikkaan­tu­mi­sen­estoaine. Kuparipohjainen pasta suojaa kiinnileikkaantumiselta, kitkasyöpymiseltä ja korroosiolta vaativissakin korroosio-olosuhteissa.

Clobe Keraaminen pasta

Monikäyttöinen, korkealuokkainen suojapasta kierteisiin, asennuksiin, muotinirroitukseen yms.
Keraamisiin hiukksiin perustuvassa pastassa ei ole metalleja, grafiittia, molyb­deeni­disulfiittia, rikkiyhdisteitä tms. Aine ei aiheuta sähkökemiallista korroosiota millään materiaaleilla, erinomainen kohteissa joissa liitetään eri metalleja.

CC-Altemp kiinnileikkaantumisenestoaine

Jopa 1200ºC kestävä alumiinipohjainen kiinnileikkaantumisenestoaine, paineenkesto 4700 bar.
Hopeanvärinen pasta estää kiinnileikkaantumista ja kitkakorroosiota vaikeissakin oloissa, sopii kemianteollisuuteen, ajoneuvoihin, metalliteollisuuteen, meriolosuhteissa toimiviin laitteisiin yms.