CC-George nestevahinkojen torjunta-aine

Ravintolat, taksit, hotellit ym. paikat, joissa voi tapahtua häiritseviä ja ikävästi poistettavia nestevahinkoja voivat käyttää CC-Georgea puhdistamaan jäljet nopeasti ja tehokkaasti kaikilta pinnoilta.

Ikasorb imeytysrae

Yleiskäyttöinen imeytysrae, mineraalipohjainen, turvallinen, kovuutensa märkänäkin säilyttävä, helposti siivottava rae. Soveltuu fluorivetyhappoa lu­kuun­ottamatta kaikkien kemikaalien imeyt­tä­mi­seen.

Imeytysrullateline

CC-Oil Mat ja KEMA imeytyspyyhkeille sopiva teline. Voidaan pitää lattialla tai kiinnittää seinälle.

Oil Block nesteenimeytyspuomi

Tehokas ratkaisu erilaisten nestevuotojen ennaltatorjuntaan ja rajaukseen. Helposti muotoiltavan imeytyspuomin avulla on helppo suojata koneiden ympäristöt, estää nestevahinkojen leviäminen työtiloissa, huoltamoilla, kuljetusvälineissä yms. kohteissa, missä käsitellään ympäristölle haitallisia nesteitä.

KEMA imeytysmatto

Viskoosipohjainen imeytysmatto. Erinomainen vesi­pohjaisten kemikaalien, kevyiden öljyjen, polt­to­­nesteiden ja liuotinaineiden imeyttämiseen.

CC-Oil Mat

CC-Oil Mat on tehokas, suomalainen, kierrätysmateriaaleista valmistettu öljy- ym. kemikaalivahinkojen puhdistamiseen ja ennaltaehkäisemiseen tarkoitettu imeytysmatto.

Sorbix US Premium imeytysrae

Pieni raekoko, erittäin suuri imeytyspinta-ala. Nopea imeytys, ei pehmene helppo siivota. Lähes pölyämätön, ei vaikeuta siivoamista.

Teollisuuspasseli

Pehmeä, imukykyinen puhdistuspyyhe. Sopii hyvin kohteisiin, joissa on pyyhittävänä öljyä ja rasvaa. Hyvä kestävyys ja imukyky auttaa kaikessa vaativassa puhdistamisessa, kuten kone- ja laitehuolto, hydrauliikkaosien puhdistaminen, peruspuhdistus rakennuksilla jne.