Solvent E emulgoituva liuotin

Veteen emulgoituva rasvan- ja öljynpoistoaine koneiden, raskaiden ajoneuvojen ja moottorien pesua varten. Solvent-E soveltuu suihkutettavaksi, harjalla tai sienellä levitettäväksi ja allaspuhdistukseen. (Ei vesipatjamenetelmälle.) Aine on turvallinen käyttää useimmilla materiaaleilla, mutta ennen laajaa käyttöä muovi-, kumi- ja maalipinnoilla suositellaan kokeilua pienellä alueella.

Solvent X hajuton hiilivetyliuotin

Kirkas, lähes hajuton hiilivetyliuotinaine, joka soveltuu rasvan, öljyn, silikoniöljyn yms. rasvapohjaisen lian poistamiseen useimmilta materiaaleilta. Kumi-, muovi- ja maalipinnoilla suositellaan kokeilua pienellä alueella ennen käyttöä.
Hajuttomana aine soveltuu hyvin käytettäväksi sisätiloissa, mm. konttorikoneet, hissit, jne. voidaan puhdistaa Solvent-X:lla. Aine poistaa tehokkaasti silikoniöljyn eri pinnoilta, sopii hyvin kirjapainoihin, tulostimiin teloihin jne. Soveltuu myös ultraäänipuhdistukseen.

CC-Solvent hiilivetyliuotin

Petrolipohjainen rasvanpoistoliuotin rasvanpoistoon, osienpuhdistukseen yms. mekaanisten laitteiden huoltopuhdistukseen. Silikonin tukkimat suodattimet puhdistuivat CC-Solventilla liuottamalla. Sopii vesipatjapuhdistusmenettelyyn, suihkutettavaksi, harjalla tai sienellä levitettäväksi ja allaspuhdistukseen. Hitaasti haihtuva, miedon hajuinen aine, ei sisällä aromaattisia hiilivetyjä.