CC-Desi kvattipohjainen desinfioiva yleispuhdistusaine

Yleispuhdistusaine paikkoihin, joissa tarvitaan hyvää puhdistustehoa ja desinfiointikykyä.

Ihodesi

Desinfioiva käsihuuhde toistuvaan käsienpuhdistukseen. Aine puhdistaa kädet kaikista taudinaiheuttajista nopeasti ja tehokkaasti.

Profex All Off

Yleiskäyttöinen pesevä desinfiointiaine kaikkiin kohteisiin, missä pitää saada nopeasti puhdasta ja desinfioitua jälkeä.

Profex Desinfiointi

Haihtuva desinfiointiaine vettä kestäville pinnoille. Puhdistaa turvallisesti elintarvikekoneet, työtasot, leikkuulaudat, ovenkahvat, vesihanat yms.

Clobe Desinfiointiaine

Desinfioiva ja pesevä, monikäyttöinen puhdistusaine, joka sopii hygienian ylläpitoon lähes kaikissa kohteissa. Tehoaa myös COVID-19 -virukseen.

Con Des

Con Des on ammattilaisen valinta kun tavoitteena on tehokas lian poisto ja korkea hygienian taso. Kvaternääriseen ammoniumkloridiin ja tensideihin perustuva Con Des on voimakas puhdistaja, joka ei kuitenkaan vahingoita vettä kestäviä pintoja.

CC-Depro desinfiointiaerosoli

Alkoholipohjainen, täysin haihtuva, jäämiä jättämätön turvallinen puhdistus- ja desinfiointiaine esim. elintarvikekoneiden, ruoanvalmistupintojen- ja välineiden, suojainten, jalkineiden ja säilytystilojen puhdistamiseen.

CC-Depro haihtuva desinfiointiaine

Alkoholipohjainen, täysin haihtuva, jäämiä jättämätön turvallinen puhdistus- ja desinfiointiaine elintarvikekoneiden ja säilytystilojen puhdistamiseen. Sopii myö suojaimien, sosiaalitilojen, ovenkahvojen yms. vettä kestävien pintojen desinfiointiin.