Rekrytointi

takaisin edelliselle sivulle

Avoimet työpaikat

Oy CC-Company Teknokemia Ltd. on 1986 perustettu suomalainen yritys, joka maahantuo, valmistaa ja myy teknisiä sekä kemianalan johtavia tuotteita alansa ammattilaisille. Yrityksen pääkonttori, tuotantolaitos ja logistiikkakeskus sijaitsevat Klaukkalassa. CC-Company kuuluu monialayhtiöön CC-/VP-Group:iin, jonka palveluksessa on n. 50 työntekijää ja liikevaihto n. 8 milj. euroa. Konserni on vakavarainen (paras luottoluokitus AAA).

Päätoimialamme ovat erittäin laadukkaat teknokemian erikoistuotteet. Tuotekehityksemme ja oma tuotantomme takaavat, että pysymme aina askeleen muita edellä. Henkilökohtainen palvelu asiakkaillemme tuovat selkeän edun markkinoilla. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme markkinoiden laajimman tuotevalikoiman ja asiantuntevimman palvelun. Omien tuotteiden lisäksi edustamme useita tunnettuja tuotemerkkejä. Siten voimme tarjota asiakkaiden arvostamaa kokonaisvaltaista palvelua.

Me uskomme kasvumme jatkuvan ja tarvitsemme sen tueksi lisää osaajia.

Suurtalouskeittiöosastomme palvelee pienistä ravintoloista isoihin suurtalousyksiköihin ja Michelin-tähden ravintoloihin. Nyt haemme Piiripäällikköä Espoon Alueelle.

Tartu tilaisuuteen ja liity osaavaan sekä energiseen porukkaamme.

Tehtävänäsi on ottaa haltuun oman alueesi laaja asiakaskunta. Alueellasi tulet keskittymään vanhojen asiakassuhteiden hoitoon ja niiden kasvattamiseen sekä uusasiakashankintaan. Aiempi kokemus ravintolatoiminnasta tai myynnistä ei ole välttämätöntä, mutta katsomme sen eduksi. Koulutamme sinut perusteellisesti tehtävään koulutusohjelmamme mukaisesti.

Tarjoamme mahdollisuuden hyviin ansioihin, tilaisuuden kehittyä myynnin ammattilaiseksi sekä ison talon edut.
Lisätietoja tehtävästä Osastonjohtaja Sasu Pekkola 044 – 736 3002. Vapaamuotoiset hakemukset 28.2.2019 mennessä: sasu.pekkola@cc-company.fi

Tutustu konserniimme tarkemmin:
https://cc-company.fi
https://resthot.fi
https://vp-service.fi
https://bionagro.fi