Kiinteistö / Teollisuus

Siivoustuotteet

Pesuaineet

transitient OK

CC-Saunapesu

Kosteiden tilojen lievästi emäksinen yleispuhdistusaine. Erinomainen saunan lauteiden yms puupintojen pesuaine, sopii hyvin myös muille vettä kestäville pinnoille, esim. seinä- ja lattiakaakelit, keraamiset altaat, muovilattiat, ritilät ja pesuvadit.

transitient OK

Moniteho Limo lievästi emäksinen limoneenipuhdistusneste

Materiaali- ja käyttäjäystävällinen tehopuhdistusneste. Tuote sisältää tehokkaasti rasvaa ja erilaisia tahroja irrottavaa sitruspohjaista d-Limoneenia. Aine sopii hyvin kohteisiin, missä puhdistusaineen on irrotettava monenlaista likaa, esim. koulut, ravintolat, liikuntatilat, käytävätilat yms. Erinomainen myös peruspuhdistusaineena rakennussiivouksessa, yhdistelmäkoneissa jne.

transitient OK

CC-DRY WASH huuhteluvapaa lattianpesuaine

Nopea, helppo, tehokas lattianpesuaine, joka sopii kaikille vettä kestäville pinnoille. Irrottaa rasvaa, korkojen jälkiä yms. päivittäistä likaa. Ei edellytä pinnan huuhtelua pesun jälkeen, kuivaus lastalla riittää.

transitient OK

V-Max kolmetoiminen puhdistusaine

Kolmetoiminen puhdistusaine, poistaa hankalankin lian, desinfioi tehokkaasti ja poistaa hajut. Ympäristöystävällisellä V-Maxilla voi puhdistaa pinttyneitä pintoja, tulipalon jälkiä, eritetahroja, jäteastiota- ja huoneita, eläintenkuljetusajoneuvoja, homehtuneita pintoja, rappukäytäviä, sosiaalitiloja, viemäröintejä, lattiakaivoja ym. kohteita, joissa esiintyy pinttynyttä likaa ja epämiellyttäviä hajuja.

transitient OK

Moniteho 7 yleispuhdistusneste pH 7

Neutraali, matalavaahtoinen yleispuhdistusneste käsi-ja konetyömenetelmille. Tuote soveltuu kaikille vettä kestäville pinnoille.

transitient OK

CC-Yleispesu lievästi emäksinen yleispuhdistusaine

Monikäyttöinen pesuaine kaikille vettä kestäville pinnoille. Se ei vahingoita pintamateriaaleja eikä vahapintoja. Tuote soveltuu keittiöissä lattioiden, seinien, kaappien ja työtasojen puhdistamiseen.

transitient OK

X-Tra desinfioiva puhdistusaine

Tehokas desinfioiva puhdistusneste siivouskohteisiin, missä tarvitaan bakteereja tuhoavaa pesuainetta

transitient OK

WC-Pesu saniteettipuhdistusaine

Tehokas sitrustuoksuinen puhdistusaine WC-altaille, lavuaareihin, kylpyammeisiin yms. Irrottaa mineraalisaostumat, kalkin, ruosteen yms.

transitient OK

CC-Desi kvattipohjainen desinfioiva yleispuhdistusaine

Yleispuhdistusaine paikkoihin, joissa tarvitaan hyvää puhdistustehoa ja desinfiontikykyä.

transitient OK

WC-Kloori klooripohjainen desinfioiva ja valkaiseva puhdistusaine saniteetti- ja sosiaalitiloihin

Sosiaalitilojen kosteissa kohteissa käytettävä desinfioiva puhdistusaine. Normaaleilla käyttöliuoksilla hyvin miedosti kloorintuoksuinen aine.

transitient OK

CC-Hopo homeenpoistaja

Käyttövalmis puhdistusaine vaikeisiinkin homesaneerauskohteisiin. CC-Hopo poistaa näkyvän homeen ja homesienirihmastot nopeasti ja tehokkaasti. Voimakas puhdistusaine saattaa aiheuttaa värien vaalenemista.

transitient OK

Profex Yleispuhdistaja

Vettä kestäville pinnoille sopiva helppokäyttöinen puhdistusaine, poistaa rasvalikaa, tahroja, sormenjälkiä yms. Profex Yleispuhdistajaa voi käyttää joko suihkuttamalla aine suoraan puhdistettavalle kohteelle tai kostuttamalla puhdistusliina aineella.

transitient OK

CC-Koffee Clean kahvinkeittimen puhdistusaine

Parhaan kahvin saa puhtaasta keittimestä. Veden kovuustekijät yms, joita keittimiin tarttuu käytössä heikentävät kahvin laatua. CC-Koffee Clean irrottaa sekä kalkkeutumat, että muut pinttymät keittimestä taaten

transitient OK

Profex Lasinpuhdistaja

Lasinpuhdistusaine, sopii kaikille lasipinnoille, kiiltäville muoveille yms. Haihtuva aine, ei jätä jäämiä puhdistetuille pinnoille.

transitient OK

Profex Desinfiointi

Haihtuva desinfiointiaine vettä kestäville pinnoille. Puhdistaa turvallisesti elintarvikekoneet, työtasot, leikkuulaudat, ovenkahvat, vesihanat yms.

transitient OK

Profex Rasvanpoisto

Tehokas puhdistusaine rasvan, öljyn ja pinttyneen lian poistoon. Erinomainen keittiöiden, ruoankäsittelytilojen ja teollisuustilojen puhdistukseen. Profex Rasvanpoistoaine irrottaa pinttyneen lian, rasvan, nikotiini- ja savutahrat yms. nopeasti ja helposti.

transitient OK

Profex All Off

Yleiskäyttöinen pesevä desinfiointiaine kaikkiin kohteisiin, missä pitää saada nopeasti puhdasta ja desinfioitua jälkeä. Erinomainen kosteissa tiloissa, saniteettitilojen puhdistuksessa, elintarviketeollisuudessa, sosiaalitiloissa, ovenkahvojen, kaiteiden, vesihanojen, WC:n huuhtelunuppien yms. kohteiden puhdistamiseen liasta ja bakteereista.

transitient OK

Fresh 40 urinaalitabletti

Männyntuoksuinen urinaalitabletti, ympäristöystävällinen, tehokkaasti hajua poistava, puhdistava ja kerrostumien muodostumista estävä tabletti sopii kaikkiin urinaaleihin.

Ilmanraikastus

transitient OK

CC-Enzo entsyymipohjainen ilmanraikastin

Biologisesti hajua poistava ilmanraikastin, poistaa turvallisesti ja tehokkaasti erilaiset epämiellyttävät hajut. Sopii ajoneuvoihin, hotelleihin, ravintoloihin, sosiaalitiloihin, jätteenkäsittelylaitoksiin, jätehuoneisiin yms. Ei vahingoita mitään vettä kestäviä pintamateriaaleja, sopii poistamaan hajuja ajoneuvojen verhoiluista.

transitient OK

CC-Plus ilmanraikastin

Erittäin tehokas sitruunantuoksuinen ilmanraikastin, joka soveltuu käytettäväksi ravintoloissa, kahviloissa, työpaikoilla, sosiaalitiloissa, matkailuvaunuissa, veneissä, kotikäytössä ja pukuhuoneissa. Aineen sisältämä peittohajuste poistaa tehokkaasti erilaiset epämiellyttävät tuoksut. CC-Plus on helppokäyttöinen, turvallinen ja riittoisa tuote.

transitient OK

CC-Omppu ilmanraikaste

Tehokas, raikas omenantuoksuinen CC-Omppu raikastaa ilman ja peittää epämiellyttävät hajut sisätiloissa. Riittoisa ja edullinen raikastin on hyvä apuväline hotelleissa, ravintoloissa, sosiaalitiloissa, kokoustiloissa, veneissä, asuntovaunuissa, autoissa ym.

Astianpesu

transitient OK

CC-Säde käsitiskiaine

Vähävaahtoinen, hyvin huuhtoutuva Säde pesee normaalin käsitiskin tehokkaasti ja taloudellisesti. Tuote sopii kaikenlaisten astioiden pesemiseen, se ei vahingoita puukahvoja tai koristeluja.

transitient OK

CC-Agat konetiskijauhe

Kaikkiin jauhemaista pesuainetta käyttäviin pesukoneisiin sopiva konetiskijauhe. Tuote toimii hyvin kaikissa vesiolosuhteissa.

Pyykinhoitotuotteet

transitient OK

CC-Ultra pyykkipulveri

Nopeasti liukeneva tiivistetty tekstiilipesujauhe, joka sopii valko- ja kirjopyykkiin villaa ja silkkiä lukuunottamatta kaikille tekstiililaaduille sekä kone- että käsinpesussa.

transitient OK

CC-Color pyykinpesuneste

Nestemäinen pyykinpesuaine kirjopyykille. Ei sisällä entsyymejä, sopii myös villalle ja silkille. Mieto tuoksu. Pesulämpötilat 30 °C .. 60 °C.

transitient OK

CC-Tex huuhteluaine

Tiivistetty, kaikenlaiseen pyykkiin soveltuva pyykinhuuhteluaine. CC-Tex sisältää staattista sähköä poistavia ja pyykkiä pehmentäviä aineita.

transitient OK

CC-Rain pyykinhuuhteluaine

Raikkaan tuoksuinen, sähköisyyden poistava, pyykin pehmentävä huuhteluaine. Sopii kaikille tekstiileille, joita voi pestä huuhteluaineen kanssa.

Eco Urinal

transitient OK

Profex All Off

Yleiskäyttöinen pesevä desinfiointiaine kaikkiin kohteisiin, missä pitää saada nopeasti puhdasta ja desinfioitua jälkeä. Erinomainen kosteissa tiloissa, saniteettitilojen puhdistuksessa, elintarviketeollisuudessa, sosiaalitiloissa, ovenkahvojen, kaiteiden, vesihanojen, WC:n huuhtelunuppien yms. kohteiden puhdistamiseen liasta ja bakteereista.

Imeytystuotteet

transitient OK

CC-George nestevahinkojen torjunta-aine

Ravintolat, taksit, hotellit ym. paikat, joissa voi tapahtua häiritseviä ja ikävästi poistettavia nestevahinkoja voivat käyttää CC-Georgea puhdistamaan jäljet nopeasti ja tehokkaasti kaikilta pinnoilta.