Oy CC-Company Teknokemia Ltd. on 1986 perustettu suomalainen teknokemian alan yritys, joka valmistaa, maahantuo, edustaa ja myy kemian alan johtavia tuotteita sekä kunnossapidon apuvälineitä suoraan ammattikäyttäjille. Lähes kahden vuosikymmenen kokemuksella vaativien tuotannon, suurkeittiöiden, korjauksen, siivouksen, huollon ja kunnossapidon ammattilaisten palvelusta voimme tarjota asiakkaillemme todella kattavan valikoiman laadukkaita kotimaisia tuotteita työtehtävien nopeaan ja tehokkaaseen toteuttamiseen.

Yritys on vakavarainen (paras luottoluokitus AAA). CC-Company on osa monialayhtiötä CC-/VP-Group:tä, jonka liikevaihto on noin 7 milj. euroa ja ammattitaitoista henkilöstöä noin 65. CC-Companyn tuotanto, konttori ja varasto sijaitsevat Klaukkalassa. Toimialueenamme on koko Suomi. Voimakkaassa kasvussa oleva asiakaskuntamme on laaja ja monipuolinen.

CC-Companyn tuotteet on suunniteltu Suomen vaativiin olosuhteisiin. Oman tuotekehityksen tuloksena syntyneet huippuluokan tuotteet takaavat maksimaalisen toimivuuden eri työtehtävissä. Kaikki valmistamamme tuotteet on suunniteltu ja kehitetty yhdessä eri alojen ammattilaisten kanssa. Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta tuotteissa on huomioitu eri ammattiryhmien tuotteille asettamat laatuvaatimukset. Yli 20.000 tuotteen valikoimastamme löytyy tuote jokaiseen työtehtävään.

Osa tuotteistamme valmistetaan sopimusvalmistajillamme Suomessa tai ulkomailla. Erittäin tiukat laatukriteerimme takaavat tuotteiden tasaisen laadun ja toimivuuden. Joustava toimintamme ja nopeat toimitukset ovat asiakastyytyväisyytemme perusta.

Kun arvostat toimivuutta, laatua, kotimaisuutta ja työskentelymukavuutta, löytyy etsimäsi tuote laajasta valikoimastamme.

- Yksinkertaisesti - kun haluat parasta, on valintasi CC-COMPANY.
Puhtaasti kotimaista teknokemiaa Haku