Hygienia/Keittiö

Yli kahden vuosikymmenen kokemuksella vaativien keittiöammattilaisten palvelusta voimme tarjota asiakkaillemme täydellisen valikoiman laadukkaita kotimaisia tuotteita työtehtävien nopeaan ja tehokkaaseen toteuttamiseen.

Oman tuotannon tuote- ja palvelutarjontaa tukevat luotettavat yhteistyökumppanimme, joiden kanssa pystymme tarjoamaan kattavan palvelusopimuksen ja hygieniapaketin ympäri Suomea. Hinta-laatusuhde, palvelu ja kotimaiset avainlipputuotteet ovat toimintamme perusta.

Keittiötoimintaamme tukee lisäksi palveluperiaatteella toimiva oma huolto- ja korjausosasto ja paikalliset sopimuskumppanimme, jotka huoltavat joustavasti ja nopeasti tiskikoneet kautta maan. Lisäksi määräaikaiskäynnit ja omavalvontaohjelmien laadinta ja seuranta kuuluvat CC-Companyn standardoituun palveluun. Räätälöidyllä seurantaohjelmalla pyrimme ehkäisemään ongelmien syntymisen ja varmistamaan toiminnan häiriöttömän jatkumisen.

Hygieniaosastomme palvelee elintarvikealan alkutuotannosta Michelin tähtiravintoloihin ja suurivolyymisiin valtakunnallisiin ketjuihin. Luonnollisesti tuotteemme ovat EELA/EVI hyväksyttyjä aina konetiskiaineita myöden.

Edustajamme ovat suorittaneet Opetushallituksen valvoman standardin SFS 6002 edellyttämän sähköturvallisuuskoulutuksen. Toimintaamme kuuluu olennaisena osana luonnollisesti asiakkaidemme opastus/koulutus, sekä omavalvontaohjelmien teko räätälöitynä suoraan asiakkaidemme tarpeiden mukaan.
Puhtaasti kotimaista teknokemiaa Haku