Avoimet työpaikat

Haemme teknisiä edustajia seuraaville alueille ja tehtäviin.

Kiinteistö- ja teollisuustuotteet

  • Keski-Suomen talousalue
  • Pohjanmaan talousalue
  • Itä-Uusimaan talousalue
  • Kuopion talousalue

Tehtävänäsi on ottaa haltuun oman alueesi laaja asiakaskunta. Alueellasi tulet keskittymään vanhojen asiakassuhteiden hoitoon ja niiden kasvattamiseen sekä uusasiakashankintaan. Aiempi kokemus myynnistä tai kemian alasta ei ole tarpeen, mutta toki etu, koska koulutamme perusteellisesti tehtävään. Koulutusjärjestelmämme on maan parhaita.

Toimintamme perusta on vuosisopimukset ja pitkät asiakassuhteet. Tärkeintä on, että olet ns. oikea tyyppi, joka haluaa tehdä vapaata itsenäistä työtä, oppia uusia asioita, vaikuttaa omaan ansiotasoon ja kehittyä mestarimyyjäksi. Olet sitten työuraasi aloittava maailmanvalloitusta suunnitteleva nuori, tai työelämäsi ehtoopuolella oleva myynnin konkari, niin tartu tilaisuuteen ja lähetä vapaamuotoiset hakemukset 19.8.2013 mennessä: rekrytointi (at) cc-company.fi.

Edellytämme omaa autoa. Tarjoamme mahdollisuuden hyviin ansioihin, tilaisuuden kehittyä myynnin ammattilaiseksi sekä ison talon edut.

Keittiö- ja hygieniatuotteet

  • Pohjois-Savon ja Kainuun talousalue

Asiakkaita on laaja-alaisesti suurkeittiöalalla, elintarviketollisuudessa, siivous- ja hygieniatehtävissä.

Kaikissa tehtävissä otat vastuullesi olemassa olevat asiakkaat ja hankit uusia asiakkaita. Menestys näissä tehtävissä edellyttää määrätietoista ja järjestelmällistä työskentelytapaa, hyviä sosiaalisia taitoja ja kykyä löytää asiakkaalle sopivia ratkaisuja.

Koulutusta ja kokemusta tärkeämpää ovat siis kaupan tekemisen halu, sosiaalisuus ja tavoitteellisuus. Jos sinulla on nämä ominaisuudet, CC-Company tarjoaa sinulle mahdollisuuden menestyvään uraan teknisten tuotteiden parissa. Tuemme toimintaasi perusteellisella koulutuksella tuotteiden ja asiakkaiden kanssa toimintaan.

Jos haluat ammattilaisten joukkoon, ota yhteyttä rekrytointi ( at ) cc-company.fi.

Puhtaasti kotimaista teknokemiaa Haku