Uutiset

30.1.2012

Profex tuotesarja laajenee
Profex valmistuoteperhe on saanut kaksi uutta tuotetta. Tuoteperheeseen kuuluu nyt myös Profex rasvanpoistoaine, joka on elintarvikeviraston hyväksymä erityisesti keittiön käristerasvan, muiden pinttymien ja ongelmalikojen poistoon rakennettu valmistuote. Ei laimennuksia, eikä sekoituksia. Tuote on heti valmis sellaisenaan ja suoraan kohteeseen. Toimii täysin ilman mekaanista työtä ja hankausta. Aine levitetään likaiselle pinnalle ja lika pyyhitään kostealla liinalla pois tai huuhdotaan, hankaustyötä ei siis tarvita.

Profex tuoteperhe sai lisäksi paljonpyydetyn pesevän desinfiointiaineen. Eli tuote on kaksitoiminen. Tuote levitetään likaiselle pinnalle ja pyyhitään / pestään lika pois. Samalla, kun pinnat puhdistuvat saadaan raikkaat desinfioidut pinnat aikaiseksi yhdellä kertaa. Kätevää ja yksinkertaista. Tuote on heti valmis ja laimennukset jäävät pois.

Hygieniatuotteemmehan ovat pitkälti kaikki avainlipputuotteita ja Joutsenmerkityt tuotesarjat kuuluvat myös valikoimiimme.


Clobe-tuotesarja
CC-Company on vahvistanut asemiaan Clobe-tuotesarjan toimittajana. Tuotesarjaa on laajennettu kattamaan liimauksen ja lukitteiden kaikki osa-alueet. Täydellinen sarja auttaa loppukäyttäjiä vähentämään käyttämiensä eri tuotteiden määrää. Parilla Cloben tuotteella pystyy loppukäyttäjä korvaamaan kokonaisia tuotesarjoja. Valikoimasta löytyy mm. legendaarinen 4000T 'oranssi' kierre- ja laippatiiviste, pikaliimat, lukitteet, epoksit, tiivistesilikonit jne. Sarja kattaa kaikki ammattilaisten vaatimukset ja työtehtävät.

CC-Dry Wash
Jatkuvan tuotekehityksemme uusin hedelmä on huuhteluvapaa lattianpesuaine CC-Dry Wash. Dry Wash on
uskomattoman tehokas lattianpesuaine, joka irroittaa erittäin tehokkaasti mm. rasvalikaa ja pinttymiä sekä
korkojen jälkiä yms. Tuotteen erikoisuutena on se, että Dry Washia ei tarvitse erikseen huuhtoa, vaan kuivaus
lastalla riittää. Erikoisen tuotteesta tekee myös se, että sen ph on 8, eli CC-Dry Wash on lähes neutraali ja
silti sen lianirroituskyky on samanlainen, kuin vahvasti emäksissä tuotteissa. Kyseessä on siis luonto- ja käyttäjä-
ystävällinen tuote, joka on samalla uskomattoman tehokas lianirroittaja. UUSINTA UUTTA CC-Dry Wash!!!

JOUTSENMERKKISUUTISIA

Puhtaasti kotimaista teknokemiaa Haku